logo print  logo ocmw print

Nomineer je Balense duurzame (corona)held!

vrijdag 17 juli 2020
In de 'Week van de Duurzame Gemeente' (18-25 sep) zetten we de Balense duurzame helden weer in de bloemetjes. Dit jaar focussen we op coronahelden. Ken jij burgers, scholen, bedrijven en verenigingen die in hun dagelijkse bezigheden bijdragen aan Duurzame OntwikkelingsDoelstellingen? Nomineer ze nu!

Week van de Duurzame Gemeente in kader van corona

Balen neemt van 18 tot 25 september opnieuw deel aan de 'Week van de Duurzame Gemeente'. In deze week willen we de duurzame inspanningen van lokale helden in tijden van corona in de schijnwerpers zetten. De corona-epidemie wijst ons namelijk op het belang van duurzaamheid en globale verbondenheid en ze legt de verbanden tussen de sociale, ecologische en economische dimensies van duurzaamheid bloot.


Nomineer jouw duurzame held

Ben of ken jij zo'n duurzame coronaheld? Wij zoeken sterke verhalen over burgers, diensten, individuen, groepen of verenigingen uit Balen, die in de coronaperiode van Balen een warme, zorgzame gemeente maakten. Stuur een mailtje naar duursamer@balen.be met de naam en contactgegevens van de genomineerde en beschrijf waarom hij/zij het verdient om uitgeroepen te worden tot 'duurzame held'. Zo kunnen we hen helpen om anderen te inspireren om concrete stappen te zetten naar een duurzamer Balen.

Nieuwsoverzicht
Duurzame Helden 2019

Contact

Dienst mondiale samenwerking

Open vandaag: 10u - 17u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top