logo print  logo ocmw print

Voordeeltickets voor zwembad Mol terug te koop in VC De Kruierie

vrijdag 10 juli 2020
Je kan in VC De Kruierie opnieuw de voordeeltickets kopen voor het zwembad van Mol. Het gemeentebestuur van Balen legt het prijsverschil bij voor de inwoners van Balen, zodat deze ook aan het voordeeltarief van de inwoners van Mol kunnen gaan zwemmen. Door corona moet je wel reserveren.

Omwille van corona is in zwembad Vita-Den Uyt in Mol enkel maar één zwembad open voor het publiek: ofwel het binnen- ofwel het buitenzwembad, afhankelijk van het weer. Het andere bad is dan enkel op bepaalde uren toegankelijk voor de zwemclub of voor baantjeszwemmen (apart te reserveren). 

Daarom zijn momenteel enkel de 'gewone' tickets geldig, tegen voordeeltarief voor inwoners van Balen weliswaar, namelijk:  

• 4 euro vanaf 16 jaar

• 3,50 euro voor kinderen (3-16 jaar), 60-plussers en personen met een beperking

LET OP: vooraf reserveren

Omwille van de coronamaatregelen mag je, nadat je de voordeeltickets in VC De Kruierie hebt aangekocht, niet vergeten om vooraf te reserveren.

• Voor het gewoon zwemmen kan dat telefonisch (014/39 19 30).
• Voor het baantjeszwemmen moet je online reserveren via vitamol.recreatex.be. Je moet dan eerst nog een account aanmaken

Meer info op www.vita-denuyt.be

Gratis zwemmen in Keiheuvel voor Balenaars

Het zwemmen in het openluchtbad van de Keiheuvel is dit jaar uitzonderlijk gratis voor inwoners van Balen: reserveer wel vooraf je ‘zwemblok’ via www.keiheuvel.be. Ook de toegang tot het domein blijft gratis voor inwoners van Balen (op vertoon van eID). Anderen moeten betalen en vooraf reserveren. 

Combiticket gekocht?

Momenteel zijn de combitickets (voor binnen én buitenzwembad) nog niet geldig. Heb je een combiticket gekocht? Klik dan hier voor meer informatie

Nieuwsoverzicht
Zwembad Vita Den Uyt Mol

Contact

Sportdienst

Vandaag gesloten
adres
Hoolsterberg 362490 Balen
tel.
014/74 41 51
e-mail
sportdienst@balen.be
Naar top