logo print  logo ocmw print

Voorlopig geen combitickets voor zwembad Mol meer te koop in VC De Kruierie

woensdag 01 juli 2020
Door een communicatiefout van zwembad Vita-Den Uyt naar de gemeente Balen zijn er geen combitickets meer te koop. Voorlopig is enkel meer 1 zwembad open (binnen of buiten). Daardoor is het combiticket nog niet van toepassing, enkel een gewoon ticket. We hopen die zo snel mogelijk te kunnen verkopen.

UPDATE 7 juli 2020

Omwille van corona is in zwembad Vita-Den Uyt in Mol enkel maar één zwembad open voor het publiek: ofwel het binnen- ofwel het buitenzwembad, afhankelijk van het weer. Het andere bad is dan enkel op bepaalde uren toegankelijk voor de zwemclub of voor baantjeszwemmen (apart te reserveren). 

Daardoor zijn momenteel de combitickets nog niet geldig. We stoppen daarom per direct met de verkoop van deze combitickets in VC De Kruierie. Indien je wil, kan je je in VC De Kruierie aangekocht combiticket terug inruilen tegen de aankoopsom. Je kan het combiticket ook bijhouden. Het zwembad verwacht dat mogelijk in augustus de beide zwembaden open kunnen gaan en dan gelden alleen de combitickets. 

We proberen zo snel mogelijk de 'gewone' tickets tegen voordeeltarief te kunnen aanbieden (hopelijk in de week van 13 juli). Deze prijzen zijn: 

• 4 euro vanaf 16 jaar

• 3,50 euro voor kinderen (3-16 jaar), 60-plussers en personen met een beperking

Het gemeentebestuur van Balen legt het prijsverschil bij voor de inwoners van Balen, zodat deze ook aan het voordeeltarief van de inwoners van Mol kunnen gaan zwemmen. Deze 'gewone' tickets zijn voorlopig geldig totdat het mogelijk is dat beide zwembaden tegelijk open mogen (mogelijk in augustus al). Ook buiten het zomerseizoen zijn deze tickets geldig. 

Wij verontschuldigen ons voor dit ongemak. 

OORSPRONKELIJK BERICHT 1 juli 2020

Het zwembad van Mol (Den Uyt) is sinds 1 juli terug open. Het gemeentebestuur legt ook dit jaar het prijsverschil bij zodat je in VC De Kruierie voordelige combitickets kan kopen voor deze zomervakantie. Het weer bepaalt of je in het binnen- en/of buitenzwembad terecht kan. Je moet wel reserveren.

Ook in het zwembad Vita Den Uyt in Mol gelden omwille van corona extra veiligheidsmaatregelen. Zo moet je o.a. vooraf reserveren zodat de maximum capaciteit niet overschreden wordt. 

Meer info op www.vita-denuyt.be.

Combitickets aan prijs voor Mollenaars door tussenkomst gemeentebestuur

Ook dit jaar legt het gemeentebestuur het prijsverschil bij zodat Balenaars ook kunnen gaan zwemmen aan het tarief van Mollenaars. Je kan deze combitickets (die geldig zijn tijdens de zomervakantie) kopen in VC De Kruierie aan:

• 5 euro per stuk voor volwassenen
• 4,5 euro voor kinderen (3-16 jaar), 60-plussers en andersvaliden

Er zijn geen meerbeurtenkaarten te verkrijgen wegens de beperkte geldigheidsduur van de combitickets (zomervakantie).

LET OP: vooraf reserveren

Omwille van de coronamaatregelen moet je, nadat je de combitickets in VC De Kruierie hebt aangekocht, niet vergeten om vooraf te reserveren.

• Voor het gewoon zwemmen kan dat telefonisch (014/39 19 30).
• Voor het baantjeszwemmen moet je online reserveren via vitamol.recreatex.be. Je moet dan eerst nog een account aanmaken

Gratis zwemmen in Keiheuvel voor Balenaars

Het zwemmen in het openluchtbad van de Keiheuvel is dit jaar uitzonderlijk gratis voor inwoners van Balen: reserveer wel vooraf je ‘zwemblok’ via www.keiheuvel.be. Ook de toegang tot het domein blijft gratis voor inwoners van Balen (op vertoon van eID). Anderen moeten betalen en vooraf reserveren. 

Nieuwsoverzicht
Zwembad Vita Den Uyt Mol

Contact

Sportdienst

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
adres
Hoolsterberg 362490 Balen
tel.
014/74 41 51
e-mail
sportdienst@balen.be
Naar top