logo print  logo ocmw print

Vacature ocmw: arbeidstrajectbegeleider

woensdag 01 juli 2020
Ocmw Balen is op zoek naar een arbeidstrajectbegeleider (halftijds - onbepaalde duur - bachelor). Interesse? Stel je dan kandidaat uiterlijk vrijdag 31 juli 2020.

Profiel

Je begeleidt en coacht medewerkers in een traject op maat. Je volgt begeleidingsplannen op. Je neemt initiatief om potentiële medewerkers en werkplaatsen te bereiken.

Voorwaarden

Je beschikt over volgend diploma: bachelordiploma in het sociaal-agogisch werk

Je hebt een rijbewijs B. Enkel aan de kandidaten die slagen in de selectieprocedure wordt dit opgevraagd. Het rijbewijs B is dus wel een noodzakelijke voorwaarde voor een uiteindelijke aanstelling, maar moet nog niet mee bezorgd worden bij uw kandidaatstelling.

Zoals voor elke functie binnen ons lokaal bestuur is het noodzakelijk om een gedrag te vertonen dat in overeenstemming is met de eisen van de functie. Dit wordt getoetst aan de hand van het uittreksel uit het strafregister (bewijs van goed zedelijke gedrag). Enkel aan de kandidaten die slagen in de selectieprocedure wordt dit document opgevraagd. Dit document is dus wel een noodzakelijke voorwaarde voor een uiteindelijke aanstelling, maar moet nog niet mee bezorgd worden bij uw kandidaatstelling.

Wat kunnen wij jou bieden?

Een halftijds contract onbepaalde duur[1].  
Een boeiende, uitdagende en afwisselende functie met een ruime verantwoordelijkheid in een aangename werksfeer.

Een aantrekkelijk loon: niveau B1 – B3 (brutomaandwedde tussen € 1.254,97 en € 2.114,59). Bijkomende extra-legale voordelen zoals maaltijdcheques (8 euro), hospitalisatieverzekering, fietsvergoeding, 2e pensioenpijler.   

Een interessante verlofregeling en flexibele werktijden.
Er kan tot maximum 10 jaar relevante ervaring uit de privé-sector meegenomen worden.

 

Selectieprogramma

Aan elke aanwerving gaat een selectieprocedure vooraf. De kandidaten leveren bij indiening van hun kandidatuur het bewijs dat ze voldoen aan de algemene toelatingsvoorwaarden en aan de aanwervingsvoorwaarden. Het Vast Bureau van het OCMW beoordeelt de geldigheid van de voorgelegde bewijzen. Op basis van die beoordeling wordt beslist welke kandidaten definitief tot de selectieprocedure worden toegelaten. De kandidaten die geweigerd worden, worden daarvan schriftelijk op de hoogte gebracht met vermelding van de reden voor weigering.

De selectie bevat twee selectietechnieken:

  • - Schriftelijke proef
  • - Mondelinge proef

Om als geslaagd te worden beschouwd, moeten de kandidaten voor elke selectietechniek (schriftelijk en mondeling) 60% van de punten behalen. Indien een selectietechniek meerdere proeven omvat, moeten zij bovendien minstens 50% van de punten behalen op elke proef. Enkel de kandidaten die geslaagd zijn voor de eerste selectietechniek, worden opgeroepen voor de eventuele volgende selectietechniek.

De selectieprocedures zijn vergelijkend en resulteren in een bindende rangschikking op basis van het eindresultaat.

De selecties worden uitgevoerd door een selectiecommissie.

De data van de selectieproeven worden bekendgemaakt aan de ingeschreven kandidaten bij afsluiting van de inschrijvingen.

Hoe solliciteren?

Er kan ingeschreven worden tot uiterlijk 31 juli 2020.

Voor een geldige kandidatuur hebben we je gedetailleerd cv en motivatiebrief, samen met een kopie van je diploma nodig. Je bezorgt dit aan de personeelsdienst van OCMW Balen, Veststraat 60, 2490 Balen. Dit kan ook via mail naar ben.machilsen@ocmwbalen.be

Meer info

Voor meer informatie over de functie of het selectieprogramma kan je terecht bij Ben Machilsen, personeelsdienst op 014/82 98 20, ben.machilsen@ocmwbalen.be, of in het ocmw-huis, Veststraat 60 in Balen.

[1] Deze functie wordt gesubsidieerd. Indien deze subsidies niet langer beschikbaar zijn voor ocmw-Balen, zal het contract worden beëindigd door middel van de wettelijke opzegtermijnen. Voorlopig zijn we verzekerd van de subsidies voor 3 jaar. Daarna beogen we een verlenging voor 5 jaar.

Nieuwsoverzicht
vacature

Contact

OCMW-huis

Open vandaag: 9u - 11u30
(enkel op afspraak)
adres
Veststraat 602490 Balen
tel.
014/82 98 48
e-mail
info@ocmwbalen.be


Naar top