logo print  logo ocmw print

Haal je gratis blijf-in-je-buurt doe-boekje af!

maandag 29 juni 2020
Ook in deze ongewone zomervakantie mogen de kinderen zich niet vervelen. De gemeente Balen biedt een doe-boekje aan voor 6- tot 12-jarigen, met elke dag een knotsgekke tip of coole activiteit en volop inspiratie om de zomer door te komen. Haal een gratis exemplaar af aan de balie van VC De Kruierie.

(Her)ontdek onze gemeente

Heel wat gezinnen blijven deze zomer dicht bij huis. De gemeente Balen biedt haar jonge inwoners daarom een blijf-in-je-buurt doe-boek aan, boordevol ideeën om volop te genieten, te spelen en te bewegen in de eigen buurt. Het boekje is de ideale manier om onze eigen gemeente te (her)ontdekken.


Inspiratie voor elke dag

In dit prikkelende doe-boek vind je elke dag een knotsgekke tip of coole activiteit en volop inspiratie om de zomer door te komen. Wat dacht je van de Olympische buurtspelen, stratenplanstappen, een briefschrijfactie of ontdek-je-plekje?


Voor 6- tot 12-jarigen

De activiteiten in het boekje zijn gericht op kinderen tussen 6 en 12 jaar. Natuurlijk mogen ook broers of zussen en zelfs ouders meedoen... als ze het héél lief vragen ;-)


Haal gratis exemplaar af

Je kan een gratis doe-boekje afhalen aan de balie van VC De Kruierie tijdens de openingsuren. Eén boekje per gezin, zolang de voorraad strekt. Het ocmw, Het Lichtpunt en de dienst vrijetijdsparticipatie verdelen een aantal boekjes onder hun gezinnen met kinderen in de lagere school. Ook de jeugdverenigingen ontvangen een exemplaar.

Nieuwsoverzicht
Doe-boekje

Contact

Jeugddienst

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top