logo print  logo ocmw print

Gratis maand Buzzy Pazz voor leerlingen 1e middelbaar

dinsdag 23 juni 2020
Jongeren die volgend schooljaar starten in het secundair onderwijs, krijgen eind juni van De Lijn een aanbod per brief voor een gratis Buzzy Pazz maandabonnement voor september. Daarnaast geeft de gemeente Balen haar inwoners ook nog steeds 25% korting op een Buzzy Pazz (6-24j) en Omnipas (25-64j).

Gratis maandabonnement

Ouders met kinderen die geboren zijn in 2008, krijgen eind juni een brief met informatie over de 'probeeractie' van De Lijn. Als ze zich vóór 18 augustus met het rijksregisternummer van hun kind registreren op www.delijn.be/probeeractie, ontvangen ze het probeerabonnement voor eind augustus per post.

Voor kinderen die niét geboren zijn in 2008, maar in september ook starten in het 1e middelbaar, kan je eveneens een aanvraag doen via www.delijn.be/probeeractie. De Lijn heeft deze doelgroep niet rechtstreeks aangeschreven.

Met deze actie wil De Lijn jongeren vrijblijvend laten kennismaken met het openbaar vervoer en de voordelen van de Buzzy Pazz. De doelgroep van 12-jarigen is immers, zo blijkt spijtig genoeg elk jaar, een zeer kwetsbare groep in het verkeer. Een verplaatsing met de bus naar school is niet alleen veilig, maar ook efficiënt en duurzaam.

Ook in deze coronatijden brengt De Lijn haar reizigers meer dan ooit vlot en veilig naar hun bestemming. Reizigers vanaf 12 jaar dragen verplicht een mondmasker aan de haltes en in de voertuigen. De Lijn vraagt om maximaal afstand te houden en reinigt haar voertuigen regelmatig. Jongeren en hun ouders kunnen dus met een gerust hart kiezen voor het openbaar vervoer.

Meer info over deze probeeractie op www.delijn.be/probeeractie of via 070/22 02 00 (0,30 euro/min).


25% korting op Buzzy Pazz en Omnipas

Heb je tijdens deze maand proberen gemerkt hoe makkelijk het is om met de bus naar school te gaan? Dan kan je een abonnement nemen dat ingaat op 1 oktober, met 25% korting van de gemeente Balen. Die korting geldt trouwens niet alleen voor een Buzzy Pazz (6-24 jaar), maar ook voor een Omnipas (25-64 jaar). Je hoeft hier niets voor te doen. De korting wordt automatisch verrekend bij aankoop van het abonnement.

Wil je voor meerdere kinderen van je gezin een Buzzy Pazz kopen, neem dan een bewijs van gezinssamenstelling mee. Je krijgt dan een extra korting van De Lijn.

Meer info:
De Lijn Limburg
abonnementen@delijn.be
tel. 070/22 02 00 ( weekdagen: 7u - 18u, zaterdag 10u-18u)
www.delijn.be 

Nieuwsoverzicht
Foto De Lijn

Contact

Verkeersdienst

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
(enkel op afspraak)
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 76
e-mail
verkeersdienst@balen.be
Naar top