logo print  logo ocmw print

Scholennieuws: Brochure schoolvoorstellingen 2020-2021

maandag 22 juni 2020
Alles hangt nog aan een zijden draadje, maar 't Getouw heeft toch een programma klaar met schoolvoorstelling voor het nieuwe schooljaar. Alles hangt af van de evolutie van het coronavirus en van jullie inschrijvingen. Bekijk het programma via de 'lees meer'' en plan alvast jouw cultuuruitstapje.

Voor de schoolvoorstellingen in VC De Kruierie wordt er samengewerkt met CC ’t Getouw in Mol.
Er is een aanbod voor zowel de kleuterschool als voor de lagere school. De brochure met het programma kan je downloaden bij downloads.

Bericht vanuit 't Getouw

Beste directie en leerkracht

Langzaam en met veel goede moed zijn jullie weer in volle opstartfase. Ook wij beginnen stilaan weer te dromen en snakken naar leven in de brouwerij of onze schouwburg. Om die plannen te smeden hebben we jullie nodig. Er hangt nog veel aan een zijden draadje, maar samen kunnen we weer uitkijken naar een volgende stap.

We hadden vóór de coronacrisis het programma voor scholen zo goed als klaar… maar in afwachting van meer duidelijkheid verschoof ons lanceringsmoment. Na veel wikken en wegen (én jullie enthousiaste respons) besloten we het aanbod bekend te maken, al zijn er nog weinig concrete richtlijnen. Maar langer wachten leek ons niet zinvol want we zullen hoe dan ook flexibel moeten zijn (daar kunnen jullie ons nog iets over leren!) en rekening moeten houden met veiligheidsvoorschriften, die we uiteraard nauwgezet opvolgen.

Als bijlage en op de website vind je alle voorstellingen zoals gepland voor het schooljaar 20/21.

  • Inschrijven kan enkel online via dit inschrijfformulier vanaf vandaag.
  • Met inschrijvingen die we voor vrijdag 3 juli ontvangen, leggen we een voorlopige puzzel. Deze toetsen we af bij de gezelschappen want sommige voorstellingen zullen nog coronaproof gespeeld moeten worden, op een andere locatie, meerdere keren of voor kleinere groepen… Dit omdat we enkel en alleen veilig willen spelen. Half juli ontvang je een voorlopige bevestiging. Met deze info hopen we dan (na Veiligheidsraad augustus) je plaatsen definitief toe te kennen volgens de dan geldende veiligheidsvoorschriften en bubbels. In de laatste week van augustus bezorgen we dan een definitieve bevestiging.
  • Wie inschrijft na maandag 6 juli ontvangt tegen 10 augustus een voorlopige bevestiging en ook eind augustus een definitieve.
  • Uiteraard blijven ook dit schooljaar last minute inschrijvingen mogelijk, maar de eerste puzzel willen we nu toch al gelegd hebben, zo hebben we een duidelijk overzicht van jullie wensen.

Bij eender welke inhoudelijke of praktische vraag contacteer je best Sabine Van Baelen via mail of 014/330 892. Ook voor alle info over workshops en/of omkaderingen.

Wij hopen jullie, na een deugddoende vakantie, te kunnen ontvangen in het cultuurcentrum.

Contactpersoon voor Balen:

Info en inschrijven kan bij Godie Rijmen in VC De Kruierie:

VC De Kruierie
Godie Rijmen – 014/74 40 50 (014/74 41 24)
godie.rijmen@balen.be

Nieuwsoverzicht
voorstelling

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top