logo print  logo ocmw print

Schrijf in voor outdoor fitmix in juli en augustus

maandag 22 juni 2020
Ook tijdens de zomervakantie kan je op woensdagmorgen (1, 8, 22 en 29 juli, 5, 12 en 19 augustus) van 10u tot 11u fitmixles in openlucht volgen op sportcomplex Bleukens. Schrijf vooraf in via het e-loket. Betalen kan je met tienbeurtenkaart (25 euro) of per aparte les (3 euro).

Wat is fitmix?

Fitmix is een combinatie van conditie, kracht en figuurtraining voor volwassenen en ouderen, aangepast aan elk niveau. Ideaal ook voor beginners die aan hun conditie of souplesse van hun spieren willen werken.


Lessen in juli en augustus

Na het succes van de fitmixlessen in juni, organiseert de sportdienst ook in juli en augustus op sportcomplex Bleukens fitmixlessen in openlucht. Dit op de woensdagvoormiddagen 1, 8, 22 en 29 juli, en 5, 12 en 19 augustus van 10u tot 11u.


Inschrijven via e-loket

Wie wil meedoen, moet vooraf inschrijven via het e-loket. Bij de inschrijving wordt ook je telefoonnummer en mailadres gevraagd. Omdat het doorgaan van de les afhankelijk is van de weersomstandigheden, worden de deelnemers elke woensdagmorgen via Whatsapp of mail op de hoogte gehouden.


Betalen met tienbeurtenkaart of per les

De fitmix kost drie euro per les. Je kan ook je tienbeurtenkaart (25 euro) gebruiken of er eentje aankopen, als je in september verder wil doen. Voorzie gepast cash geld voor betalingen aub.


Groepen van max. 50 deelnemers

De lessen vinden plaats in de gezonde buitenlucht, in een groep van maximum 50 deelnemers (met de nodige onderlinge afstand). Deelnemers brengen aangepaste sportkledij voor buiten, handdoek en/of matje en flesje water mee.

Nieuwsoverzicht
Gratis outdoor fitmix Bleukens

Contact

Sportdienst

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
adres
Hoolsterberg 362490 Balen
tel.
014/74 41 51
e-mail
sportdienst@balen.be
Naar top