logo print  logo ocmw print

Verras een geweldige mantelzorger!

dinsdag 23 juni 2020
23 juni is Dag van de Mantelzorger. Hét ideale moment om alle mantelzorgers te bedanken voor de onmisbare schakel die ze zijn in het zorgen voor naasten. Wil jij een Balense mantelzorger verrassen? Laat het weten via het e-loket of telefonisch, en dan zorgt de gemeente Balen voor een leuke attentie.

Geef hier je gegevens door om een mantelzorger te verrassen


Wat zijn mantelzorgers?

Mantelzorgers zijn mensen die op regelmatige basis zorgen voor iemand uit hun naaste omgeving, geheel vrijwillig en zonder enige professionele relatie. Mantelzorgers verdienen het daarom om ook eens in de bloemetjes gezet te worden. De Dag van de Mantelzorger (23 juni) is daar de ideale gelegenheid voor.


Verras een geweldige mantelzorger!

Wil je graag jouw mantelzorger verrassen? Of ken je een mantelzorger die wel eens in de bloemetjes gezet mag worden in naam van een zorgbehoevende? Geef dan vóór 1 september 2020 jouw gegevens en die van de mantelzorger door via het e-loket of telefonisch via 014/82 98 51.

De gemeente Balen zorgt vervolgens voor een leuke attentie. In de loop van september neemt de thuiszorgdienst contact op met je mantelzorger om hem/haar een leuke verrassing te bezorgen!

Nieuwsoverzicht
Mantelzorger

Contact

Sociale dienst (OCMW)

Open vandaag: 9u - 11u30
(enkel op afspraak)
adres
Veststraat 602490 Balen
tel.
014/82 98 48
e-mail
info@ocmwbalen.be
Naar top