logo print  logo ocmw print

Steun onze Balense horeca: geniet 'r met een gerust hart

vrijdag 12 juni 2020
Sinds kort kunnen horecazaken de deuren weer openen. Ook de Balense restaurant- en caféhouders verwelkomen hun klanten opnieuw met de nodige veiligheidsmaatregelen. Steun hen in deze moeilijke tijden, het zomerse weer nodigt alvast uit tot een terrasje! Geniet 'r met een gerust hart..

Zie op www.balenwinkelthier.be > horeca

Wil je weten waar en wanneer je met een gerust hart weer kan genieten van een fris pintje en/of lekkere maaltijd? De volgende Balense horecazaken hebben na onze oproep vorige week aangegeven op www.balenwinkelthier.be dat ze terug open zijn, welke maatregelen ze nemen voor jouw veiligheid, of ze de Kruierbon aanvaarden,...: Cavino, De Plantaach, De Veurleste, Guesthouse Baenle, Herberg 't Rustpunt, Iverans, Koffiehuis Den Apotheker, Koffiehuis Fieneke, Restaurant Theater, Sessibon, Staminee bij Britt, ’t Enneke en Weezer. De Met heropent op donderdag 18 juni.

Ondersteuning voor horeca

Het gemeentebestuur ondersteunt de Balense horeca-uitbaters extra door hen deze zomer de kans te geven om hun terras uit te breiden, rekening houdend met o.a. verkeersveiligheid en onderlinge afstand. Ze kunnen ook nog steeds gratis affiches met veiligheidsrichtlijnen en vloerstickers afhalen aan de balie van het gemeentehuis tijdens de openingsuren.

Gratis registratie op website

Balense horecazaken kunnen nog zich nog altijd gratis registreren op www.balenwinkelthier.be of hun gegevens laten aanpassen. 

Nieuwsoverzicht
Steun onze Balense horeca

Contact

Dienst lokale economie (markten)

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
(enkel op afspraak)
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 29
e-mail
lokale.economie@balen.be
Naar top