Rioleringswerken Malou van start

donderdag 11 juni 2020
In de wijk Malou en een stuk van de Visbeekstraat en Antverpialaan starten de rioleringswerken. In de Malou beginnen de nutsmaatschappijen vanaf 15 juni met het vernieuwen en ondergronds brengen van leidingen. In de Visbeekstraat en Antverpialaan begint de aannemer met het openbreken van de weg.

Wijk Malou

In de week van 15 juni starten de nutsmaatschappijen in de woonwijk Malou met het vernieuwen en ondergronds brengen van hun leidingen. Deze werken zullen hoofdzakelijk in de bermen worden uitgevoerd. De hinder blijft dus beperkt. Gelieve tijdens de werken steeds rekening te houden met mogelijke hindernissen en werfverkeer.

Wanneer de nutsmaatschappijen een deel van hun werken in de woonwijk hebben uitgevoerd, zal de aannemer de rioleringswerken gefaseerd uitvoeren en de weg opnieuw aanleggen. De huidige planning voorziet deze werken vanaf midden september. Tijdens deze werken zal de weg enkel toegankelijk zijn voor plaatselijk verkeer. De aannemer zal altijd zorgen voor een maximale toegankelijkheid.


Visbeekstraat en Antverpialaan

De aannemer start in de week van 15 juni met de rioleringswerken in de Visbeekstraat en aansluitend de Antverpialaan. De huidige weg wordt opgebroken, riolering wordt geplaatst en een nieuwe betonweg wordt aangebracht. Tijdens deze werken zal de weg moeilijk toegankelijk zijn en dit enkel voor plaatselijk verkeer. De huidige planning voorziet het plaatsen van de nieuwe betonweg vóór het bouwverlof. Na de plaatsing is de weg 8 dagen niet toegankelijk omdat het beton voldoende moet uitharden.

Bewoners die materialen uit de berm (brievenbus, planten, kiezel,...) willen behouden, wordt gevraagd om deze zelf weg te nemen voor de start van de werken. Wie wil, mag ook zijn klinkers/kasseien zelf opbreken (om ze achteraf terug aan te leggen op de oprit). Zoniet, zal de aannemer dit doen en de materialen ter plaatse in de voortuin achterlaten.

Nieuwsoverzicht
riolering

Contact

Dienst openbare werken (wegenwerken)

Vandaag gesloten
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 70
e-mail
wegenwerken@balen.be
Naar top