logo print  logo ocmw print

Bekijk het programma van de ZomerKiXs en Kuren - de bubbeleditie

vrijdag 05 juni 2020
Het programma voor de ZomerKiXs en Kuren is klaar, zie 'downloads' hieronder. Vraag uiterlijk zondagmiddag 7 juni (12u) je login aan, om op 8 en 9 juni te kunnen inschrijven op de wachtlijst. Van 4-12j kan je kiezen uit een themaweek of losse activiteiten. Vanaf 12j zijn er enkel losse activiteiten.

Door de uitzonderlijke omstandigheden was het niet evident om op zeer korte termijn een KiXs en Kuren-programma uit te werken dat aan alle veiligheidsrichtlijnen voldoet. Maar moeilijk gaat ook! De jeugd- en sportdienst hebben er alles aan gedaan om de kinderen alsnog een fijne zomer te geven, met een hele hoop leuke activiteiten.


Inschrijvingsprocedure

Van maandag 8 juni (9u) tot dinsdag 9 juni (22u) kunnen ouders (inwoners van Balen en Olmen) hun kind(eren) inschrijven op een wachtlijst per activiteit via vrijetijd.balen.be. Hiervoor heb je een login nodig, die je kan aanvragen via het e-loket tot uiterlijk zondagmiddag 7 juni (12u).


1 bubbel per week


Vanaf woensdag 10 juni worden de kinderen die geregistreerd zijn op de wachtlijst verdeeld in verschillende contactbubbels. Een kind mag per week namelijk maar in één bubbel zitten. Dus ofwel een themaweek, ofwel een losse activiteit, ofwel op zomerkamp, ofwel naar de speelpleinen,...


Bevestigingsmail

Ten vroegste vrijdag 12 juni worden de bevestigingsmails verstuurd met een opsomming van de momenten waarvoor hun kinderen effectief ingeschreven kunnen worden. Die inschrijving is pas definitief na betaling binnen de termijn.


Openstaande plaatsen


Ten vroegste vanaf maandag 22 juni kan iedereen (ook niet-Balenaars) zijn kinderen inschrijven voor de nog openstaande plaatsen, indien beschikbaar.

Alle info over de KiXs en Kuren van de zomervakantie

Nieuwsoverzicht
KiXs en Kuren

Contact

Jeugddienst

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
kixsenkuren@balen.be
Naar top