logo print  logo ocmw print

Vraag login aan voor online inschrijvingen KiXs en Kuren

donderdag 04 juni 2020
Wil jij op 8 en 9 juni je kinderen inschrijven op de wachtlijst van de zomeractiviteiten van KiXs en Kuren? Dan heb je een login nodig. Deze kan je vanaf nu tot uiterlijk zondag 7 juni (12u 's middags) aanvragen via het e-loket.

Vraag hier je login aan

Na het invullen van het e-loket krijg je (binnen de 72 uur) een antwoordmail met daarin je login-gegevens. Hiermee kunnen ouders die in Balen en Olmen wonen van maandag 8 juni (9u) tot dinsdag 9 juni (22u) op vrijetijd.balen.be aangeven voor welke activiteiten ze hun kinderen zouden willen inschrijven. Het programma wordt op vrijdag 5 juni bekendgemaakt.

Er wordt bij de plaatsverdeling voor de activiteiten géén rekening gehouden met de volgorde van inschrijven op de wachtlijst. Wie zich als eerste registreert op de wachtlijst, wordt daarom dus niet als eerste ingeschreven voor een activiteit.


Inschrijven verwerken en bevestigingsmails

Vanaf woensdag 10 juni worden de inschrijvingen verwerkt en verdelen we de geregistreerde kinderen in verschillende contactbubbels. Ten vroegste vrijdag 12 juni worden de bevestigingsmails verstuurd met een opsomming van de momenten waarvoor de kinderen effectief ingeschreven kunnen worden. Hierbij zit ook een betalingsuitnodiging. Inschrijvingen zijn pas definitief na betaling binnen de termijn.


Inschrijven voor openstaande plaatsen

Ten vroegste vanaf maandag 22 juni kan iedereen (ook niet-Balenaars) zijn kinderen inschrijven voor de nog openstaande plaatsen, indien beschikbaar.

Alle info over de KiXs en Kuren van de zomervakantie

Nieuwsoverzicht
KiXs en Kuren

Contact

Jeugddienst

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
kixsenkuren@balen.be
Naar top