logo print  logo ocmw print

Bedeling gemeentelijke mondmaskers vanaf vrijdag 29 mei

donderdag 28 mei 2020
De herbruikbare mondmaskers die het gemeentebestuur heeft besteld bij ThinkPink zijn geleverd. Vrijdag 29 mei beginnen verschillende teams met het vullen van de enveloppen per gezin en de bedeling. Zo moet tegen 7 juni elke Balenaar zijn of haar mondmasker in de bus hebben.

Mondmasker voor elke Balenaar

Het dragen van een mondmasker speelt een steeds belangrijkere rol bij de versoepeling van
de corona-maatregelen. Daarom besloot het gemeentebestuur om voor al haar inwoners
(van 1 tot 104 jaar) een herbruikbaar mondmasker aan te kopen bij ThinkPink (een betrouwbare organisatie die borstkankerpatiënten ondersteunt). Als Gezonde Gemeente steunden we zo ook een goed doel dat ons na aan het hart ligt.


Bedeling tussen 29 mei en 7 juni

ThinkPink leverde de mondmaskers op donderdagavond 28 mei. Vrijdagmorgen 29 mei start een team met het vullen van de enveloppen per gezin, zodat in de namiddag een ander team kan starten met de eerste bedeling van de mondmaskers. Tegen zondag 7 juni moet iedereen z'n mondmasker hebben.


Hou bedelingsronde in de gaten

Volg de komende dagen de bedelingsronde per straat op de Facebook-pagina van de gemeente Balen. Is jouw straat geweest? Haal je mondmaskers dan direct uit je brievenbus. Verwittig ook je buren zonder internet of Facebook en hou je buurt in de gaten voor mensen met minder goede bedoelingen. Nog een laatste tip: zorg ervoor dat je huisnummer goed zichtbaar is! Zo gaat de bedeling sneller.


Infofolder

Via 'downloads' hieronder vind meer info over hoe/wanneer/waarom het masker te gebruiken, te bewaren, te wassen,... Deze folder vind je ook terug in je persoonlijke envelop. Bekijk hieronder ook een instructiefilmpje van de opleiding Verpleegkunde Thomas More Mechelen.

Nieuwsoverzicht
Mondmaskers geleverd

Contact

Infodienst - communicatie

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
(enkel op afspraak)
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 30
e-mail
info@balen.be
Naar top