logo print  logo ocmw print

Reserveer je studeerplekje in pop-up klascontainer aan Kruierie

donderdag 28 mei 2020
Van 2 juni tot 31 augustus kunnen studenten blokken in de pop-up klascontainer aan VC De Kruierie. Dit alle dagen (uitgezonderd zon- en feestdagen) van 9u tot 22u, enkel na reservatie via vrijetijd.balen.be. Er worden de nodige maatregelen getroffen i.v.m. het coronavirus (o.a. max. 14 studenten).

Eerst online reserveren

Om studieplekken in de klascontainer te kunnen reserveren via vrijetijd.balen.be, heb je een log-in nodig. Wie er nog geen heeft, kan er eentje aanvragen via ilse.van.lommel@balen.be. Je kan eventueel ook last-minute inschrijven aan de balie van VC De Kruierie tijdens de openingsuren, als er nog plaatsen beschikbaar zijn. De studenten die gereserveerd hebben, krijgen een code waarmee ze het sleutelkastje aan het klaslokaal kunnen openen en sluiten.


Veiligheidsmaatregelen

Er worden de nodige veiligheidsmaatregelen getroffen i.v.m. het coronavirus (vaste plaatsen per studeerperiode, verplicht ontsmetten en poetsen met aanwezige middelen,...). Om een gezonde afstand te kunnen bewaren, zijn er maximum 14 studieplekken beschikbaar. Je vindt de algemene en hygiëne-afspraken in het reglement bij 'downloads' hieronder. Studenten krijgen deze na reservatie ook nog eens doorgemaild.


Gratis elektriciteit en wifi

De klascontainer, die in de tuin tussen het vrijetijdscentrum en het Bert Leysenhuis staat, wordt sinds dit schooljaar gebruikt door de Tekenacademie. Omdat deze lessen door het coronavirus opgeschort zijn, is het lokaal volledig ter beschikking van blokkende studenten tot eind augustus. Er is gratis elektriciteit en wifi voorzien zodat je je eigen laptop kan meebrengen.


Facebook-groep

Blijf op de hoogte en communiceer met andere studenten via de besloten Facebook-groep 'Studieplek Balen'.

We wensen je alvast heel veel succes met je studies!

Nieuwsoverzicht
Studeren

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top