logo print  logo ocmw print

Kind in co-ouderschap niet gedomicilieerd in Balen? Vraag mondmasker aan!

vrijdag 22 mei 2020
Heb jij als co-ouder een kind dat niet in Balen gedomicilieerd is,maar er wel vaak verblijft? Meld dit dan vóór donderdag 28 mei via het e-loket. Dan zorgen we ervoor dat zij ook een mondmasker krijgen van de gemeente. Want de verdeling van die mondmaskers gebeurt op basis van officiële inschrijving
Heb jij als co-ouder een kind dat niet in Balen gedomicilieerd is? Meld dit dan vóór donderdag 28 mei via het e-loket. Dan zorgen we ervoor dat zij ook één van de mondmaskers krijgen die de gemeente heeft besteld bij Think Pink (en die we hopen begin juni te kunnen verdelen). Anders zouden zij uit de boot vallen, aangezien de bedeling zal gebeuren op basis van de officiële domicilies op elk adres.
 
Co-ouderschap, maar geen officieel domicilie voor het kind
Een aantal co-ouders die in onze gemeente wonen, hebben kinderen die officieel gedomicilieerd zijn in de woonplaats van de andere ouder. Wanneer deze woonplaats buiten Balen ligt, zouden deze kinderen geen mondmasker ontvangen tijdens de huis-aan-huisbedeling. Deze bedeling gebeurt immers op basis van de officiële gegevens van het aantal bewoners op elk adres volgens het rijksregister. 

Waarom oproep?

Om te voorkomen dat deze kinderen uit de boot vallen, roepen we alle ouders in deze situatie op zich te melden. Zonder deze persoonlijke melding beschikken we niet 100% zeker over de juiste gegevens. Elk kind dat opgroeit in de gemeente Balen, is voor ons even belangrijk, vandaar de oproep.

Je kan de naam, rijksregisternummer en bewijsstukken van het co-ouderschap opgeven in het e-formulier. Je moet enkel dit formulier invullen als de kinderen niet officieel in Balen gedomicilieerd zijn. Eén van de twee co-ouders moet uiteraard wel in Balen gedomicilieerd zijn.  

Nieuwsoverzicht
Co-ouderschap Balen (c) Pixabay

Contact

Infodienst - communicatie

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
(enkel op afspraak)
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 30
e-mail
info@balen.be
Naar top