logo print  logo ocmw print

Laat het ons weten als je herbruikbare mondmaskers verkoopt

maandag 11 mei 2020
Een mondmasker is aan te raden als je de afstand tussen elkaar niet kan garanderen. In afwachting van de mondmaskers van de gemeente, doen we een oproep aan iedereen die herbruikbare mondmaskers verkoopt. Bezorg je gegevens via het e-loket. Op www.balenwinkelthier.be vind je een overzicht.

Een mondmasker is voorlopig enkel verplicht op het openbaar vervoer of als je geen afstand kan garanderen met anderen. Zo is het aan te raden op drukke plaatsen.

Omdat we nog wachten op de levering van de herbruikbare mondmaskers van de gemeente, doen we een oproep aan iedereen die herbruikbare mondmaskers verkoopt (dus geen wegwerp). We maken hiervan een overzicht op www.balenwinkelthier.be.

Dit mag als zelfstandige, als winkel, als onderneming of als gewoon particulier. Iedereen wordt opgenomen in de lijst, zolang de mondmaskers volgens de regels van de kunst gemaakt zijn. Meer info hierover op maakjemondmasker.be

Bezorg ons je gegevens via het e-loket en we zetten deze bij in het overzicht.

Het zou handig zijn als je een website of je facebookprofiel er bij zet zodat je zelf kan aangeven of je uitverkocht bent of hoe ze er uit zien,...

Nieuwsoverzicht
zelfgemaakt herbruikbaar mondmasker (c) pixabay maxmann

Contact

Infodienst - communicatie

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
(enkel op afspraak)
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 30
e-mail
info@balen.be
Naar top