logo print  logo ocmw print

Steek jij onze senioren een muzikaal hart onder de riem?

maandag 11 mei 2020
Vrijetijdscentrum De Kruierie is op zoek naar muzikanten, muziekverenigingen, bands,... die de bewoners van de Balense woonzorgcentra, assistentiewoningen en/of De Schakel willen verblijden met een muzikaal intermezzo. Dit uiteraard met alle respect voor de veiligheidsmaatregelen.

Muziek heelt, muziek ontspant, muziek doet vanalles met een mens, zeker in deze tijden. Jammer genoeg liggen de gebruikelijke optredens in de verschillende cafetaria's van de Balense woonzorgcentra, assistentiewoningen en De Schakel al een tijdje stil. Daarom is VC De Kruierie op zoek naar Balense muzikanten, muziekverenigingen, bands,... die de bewoners blij willen maken met een live muzikale noot.

Wil jij de gevoelige snaar van onze bewoners raken met een muzikaal intermezzo aan de ramen, een akoestisch tuin- of terrasconcertje,… al dan niet met een nostalgisch tintje? Dit alles uiteraard met alle respect voor de veiligheidsmaatregelen (buiten, genoeg afstand, in kleine groep,...). Neem dan contact op met Elvira Van den Eynde (elvira.van.den.eynde@balen.be of 014/74 40 50) om te bekijken wat mogelijk is.

Nieuwsoverzicht
Muziek

Contact

Cultuurdienst

Vandaag gesloten
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top