logo print  logo ocmw print

Personeel en bewoners van Balense woonzorgcentra testen negatief op corona

vrijdag 08 mei 2020
Tot onze grote opluchting is geen enkele bewoner of personeelslid van de drie Balense woonzorgcentra besmet getest op het coronavirus. Dit uitstekende resultaat is een bijzonder mooie opsteker voor alle medewerkers van onze woonzorgcentra die de afgelopen weken enorme inspanningen hebben geleverd.

De afgelopen twee weken werden eerst alle personeelsleden en later ook alle bewoners van de drie Balense woonzorgcentra getest op het coronavirus. Alle testen waren negatief. 

Uitstekend werk!

Deze schitterende uitslag bewijst dat in woonzorgcentrum Ter Vest, Armonea Nethehof en Orelia Keiheuvel de richtlijnen en beschermingsmaatregelen uitstekend werden opgevolgd. Deze mooie resultaten bij medewerkers en bewoners liggen ver onder de gemiddelden in vergelijking met de Vlaamse woonzorgcentra.

Volhouden nu...

Uiteraard is dit een momentopname en hopen we dat we het virus uit onze verzorgingsinstellingen kunnen blijven houden. De drie woonzorgcentra zullen daar ook alles aan doen. Vandaar ook dat ze elk de aangekondigde bezoekregeling kritisch zullen bekijken en uitwerken. Vermoedelijk zal rond 14 mei hier meer duidelijkheid over zijn. 

Nieuwsoverzicht
Naar top