logo print  logo ocmw print

Bibnieuws: 'Corona Times in Europa' door Dirk De Wachter

vrijdag 08 mei 2020
Naar aanleiding van De dag van Europa op 9 mei zal de jaarlijkse State of the European Union digitaal doorgaan. Je kan de toespraak van Dirk De Wachter (psychiater, gekend van o.a. Van Gils & Gasten) live volgen via Facebook of via de website.

De spreker op deze Dag van Europa op 9 mei is dit jaar Dirk De Wachter. Hij is professor aan de KU Leuven en psychiater gespecialiseerd in gezinstherapie. Hij wordt ook regelmatig in tv-programma's gevraagd over zijn kijk vanuit de psychotherapie op onze Westerse samenleving.

Hij maakte er een ongemeend boeiend, diepgaand en helder betoog van over ons oude en cultureel rijke continent, hoe we grenzen nodig hebben om ons veilig te voelen en hoe we vanuit onze eigen 'ikkigheid' open kunnen staan voor de wereld. De titel van zijn State is 'Corona Times in Europa'. Op 9 mei horen en zien we zijn State op video. 

Dat kan via Facebook. Op 9 mei bekijk je vanaf 10u de video van de lezing van Dirk De Wachter. Deze blijft de dagen daarna ook nog zichtbaar.
Heb je vragen? Op woensdag 13 mei volgt er een Live Q&A om 18:15. Een unieke kans om jouw vraag te stellen. Mis het niet!

Geen Facebook? Geen probleem! Je vindt de speech nadien terug op www.stateoftheeu.be

Nieuwsoverzicht
Dirk De Wachter (c) KU Leuven

Contact

de Bib van Balen

Vandaag gesloten
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
bib@balen.be

Zoek in de bibcatalogus
Naar top