logo print  logo ocmw print

Herhaling van bewegingsprogramma voor 55+ op RTV

vrijdag 01 mei 2020
Door het grote succes zal RTV het dagelijkse bewegingsprogramma #samenbewegen voor 55-plussers herhalen vanaf 4 mei. Om 10u30 en om 15u kan je een kwartiertje bewegen met sportcoach Marjan. De meeste oefeningen zijn met wat aanpassingen ook te doen vanop een stoel.

De lessen richten zich tot volwassenen en ouderen en kunnen eenvoudig uitgevoerd worden in de huiskamer, zelfs vanop je stoel. Het is een initiatief van gemeente Mol en RTV, maar open voor alle Kempenaars. 

Bewegen is gezond
Het is heel belangrijk om voldoende te bewegen. Zeker tijdens deze coronacrisis waarin we veel thuis zijn. Je bent minder vatbaar voor virussen als je fit en gezond bent. Tijdens het programma geeft sportcoach Marjan Kuppens een bewegingssessie van vijftien tot twintig mintuutjes. Elke sessie start met een opwarming, gevolgd door oefeningen die je fit en gezond houden. Met #samenbewegen brengen we beweging naar de huiskamer van ouderen die thuis wonen, serviceflatbewoners, maar ook naar de bewoners van onze woonzorgcentra in onze regio.
Nieuwsoverzicht
Naar top