logo print  logo ocmw print

Steun Rode Kruis Balen-Olmen en koop je sticker online

vrijdag 01 mei 2020
Het Rode Kruis is overal in deze coronatijden. Behalve op straat om stickers te verkopen. Steun de vrijwilligers in onze gemeente met een gift of door de Rode Kruissticker online te kopen. Duid dan zeker aan dat je dit doet voor de afdeling Balen-Olmen om hen rechtstreeks te steunen.

Geen stickerverkoop op straat

Voor het eerst in 59 jaar kunnen de vrijwilligers van het Rode Kruis géén stickers verkopen op straat. In plaats daarvan staan ze met z'n 13.000 klaar om te helpen tijdens deze coronacrisis: in rusthuizen, bij patiëntenvervoer, met psychologische bijstand. Net nu kunnen de vrijwilligers in jouw buurt dus meer dan ooit jouw steun gebruiken!


Stickers in de bus

Maar liefst 770.000 stickers met Suske en Wiske in de hoofdrol waren al gedrukt voor de uitbraak van de coronacrisis in ons land. Liever dan ze weggooien, geven we de stickers cadeau. De stickers worden op verschillende plaatsen in Vlaamse brievenbussen gestopt met een warme oproep om de lokale vrijwilligers in jouw buurt te steunen. Er zijn onvoldoende stickers om iedereen eentje cadeau te geven. Gebruik jij ‘m niet? Doe er dan iemand anders een plezier mee.


Bestel je sticker online of doe een gift

Geen sticker in de bus? Bestel hem gemakkelijk online en vermeld er zeker bij dat je een sticker koopt voor de plaatselijke afdeling Rode Kruis Balen-Olmen. Je kan bij het bestellen zowel kiezen voor 2490 Balen als 2491 Olmen. Of steun de vrijwilligers in jouw buurt met een gift!

Meer info over de stickeractie 2020

Nieuwsoverzicht
Naar top