logo print  logo ocmw print

Geen activiteiten en vergaderingen in Kruierie tot minstens 8 juni

donderdag 30 april 2020

Gebruik jij de lokalen van VC De Kruierie ook soms? Dan geven we je even deze update mee in navolging van de beslissingen van de Nationale Veiligheidsraad van 24 april: Het vrijetijdscentrum blijft gesloten voor alle vergaderingen en activiteiten en dit tot minstens 8 juni. Dit geldt voor alle locaties binnen het gemeenschapscentrum (vrijetijdscentrum De Kruierie, pastorij in Olmen, Oud Gemeentehuis en de lokalen van de scholen). Eerder gereserveerde lokalen worden kosteloos geannuleerd.


Bereikbaar via telefoon, per mail en op afspraak

Het vrijetijdscentrum is momenteel enkel telefonisch (014 74 40 50) en per mail (dekruierie@balen.be) bereikbaar op maandag van 14u tot 17u en van dinsdag tot en met vrijdag van 10u tot 17u. Verder kan je er terecht op afspraak tijdens een toegekend tijdsslot voor dringende essentiële dienstverlening zoals het opladen van een budgetmeter of voor de afhaalservice van de bibliotheek. 


Blijf op de hoogte

Dit is de stand van zaken op 30 april 2020. De situatie wordt elke dag gemonitord en zo nodig bijgestuurd. Als er nieuws is, houden we de gebruikers op de hoogte via mail. Je kan de updates ook volgen via www.balen.be/corona.

Alle medewerkers van VC De Kruierie kijken er naar uit om jullie zo snel mogelijk gezond en wel weer te ontmoeten! 

Nieuwsoverzicht

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 14u - 17u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top