Nieuwe bedrijvengids online: Balen winkelt hier (met een gerust hart)!

donderdag 30 april 2020
Vanaf nu vind je op www.balenwinkelthier.be een handig overzicht van de (aangepaste) diensten van de Balense ondernemers. Met deze nieuwe bedrijvengids wil het gemeentebestuur burgers makkelijker de weg helpen vinden naar de lokale ondernemers, om hen zo extra te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Steun de lokale ondernemers

Met de nieuwe website www.balenwinkelthier.be wil het gemeentebestuur iedereen extra aanmoedigen om juist in deze tijden de lokale ondernemers te ondersteunen: koop bij lokale handelaars, doe beroep op een lokaal bedrijf of een lokale vakman.

Je kan er makkelijk filteren op de (aangepaste) dienstverlening, zoals afhaal, levering, webshop en fysiek open. Of je kan zoeken op soort van onderneming (voeding, dranken, kleding, elektro, verzorging, planten, kleding,…).


Met een gerust hart winkelen

De lokale ondernemers kunnen in de nieuwe bedrijvengids ook duidelijk maken welke service ze aanbieden en welke voorzorgsmaatregelen ze nemen tijdens deze coronacrisis. Zo weten de klanten meteen dat ze met een gerust hart een beroep kunnen doen op hun diensten.


Ondernemer? Vul gratis je gegevens in

Staat jouw Balense zaak nog niet op de website? Vul dan gratis jouw gegevens in via het e-loket en dan wordt je zaak zo snel mogelijk toegevoegd. De ondernemingen worden telkens op een willekeurige (‘random’) manier getoond (en dus niet alfabetisch) zodat elk bedrijf evenveel kans heeft om bovenaan in de lijst te komen. 


Vloerstickers en affiches

Het gemeentebestuur maakt momenteel ook werk van vloerstickers (over afstand houden) en affiches (over afstand houden en bijhorende veiligheidsmaatregelen). De communicatie hoe ze deze gratis kunnen verkrijgen, wordt binnenkort gestart.

Nieuwsoverzicht
Balen winkelt hier

Contact

Dienst lokale economie (markten)

Vandaag gesloten
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 29
e-mail
lokale.economie@balen.be
Naar top