logo print  logo ocmw print

BalenTV streamt concerten voor Balense en Molse rusthuisbewoners

dinsdag 28 april 2020
De woonzorgcentra organiseren heel wat extra activiteiten voor hun bewoners. Zo zorgde BalenTV er begin deze maand voor dat de concerten van 'Muziek is troef' en 'België Bevrijd' te zien waren in WZC Ter Vest en Nethehof in Balen en Ten Hove in Mol.

Muziek is troef

De bewoners van WZC Ter Vest, Nethehof en Ten Hove werden eerst getrakteerd op het optreden van Eddy Smets en Letty Lanka, dat ze in november gaven op 'Muziek is troef' in sportcomplex Bleukens. Het werd een hele namiddag plezier voor wie er toen niet bij was en een leuk weerzien voor de bewoners die destijds wel getuige waren op de Bleukens.


België Bevrijd

Later op de week kregen de senioren het bekroonde herinneringsconcert 'België Bevrijd' te zien. Deze show met als verteller Hubert 'Witse' Damen werd op 11 november 2018 in Mol gefilmd door het team van BalenTV.  Voor de bewoners was het een heuse buitenkans, aangezien deze beelden nog niet eerder aan het grote publiek getoond werden. Omdat ze de smaak te pakken hadden, volgen later nog zowat alle clips van BalenTV.

Nieuwsoverzicht
Concerten in rusthuizen

Contact

Infodienst - communicatie

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
(enkel op afspraak)
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 30
e-mail
info@balen.be
Naar top