logo print  logo ocmw print

Jongeren: Blijf in je kot en verspreid dit filmpje (niet het virus)!

woensdag 08 april 2020
Jammer genoeg zien we hier en daar nog groepen jongeren die zich blijkbaar ongenaakbaar achten en een loopje nemen met de coronarichtlijnen. We roepen ouders, vrienden,... op om hen op een respectvolle (!) manier hierop te wijzen. Bekijk en deel ook het ludieke filmpje van Mollenaars Stinus en Bart.

Jongeren onderschatten virus

We stellen met veel voldoening vast dat bijna iedereen zich aan de coronamaatregelen weet te houden. Ook al is de verleiding met het warme weer heel groot… Toch zien we hier en daar ook enkele groepen jongeren (tieners vaak) die zich blijkbaar ongenaakbaar achten en het virus behoorlijk onderschatten.


Oproep aan ouders, vrienden, kameraden,...

De fameuze lockdownfeestjes vlak vóór het ingaan van de strenge maatregelen, blijken achteraf een heel slecht idee geweest te zijn. Maar argumenten als “we wisten dat niet” of “we beseften het niet voldoende” gaan nu niet meer op. We willen via deze weg daarom ouders, vrienden en kameraden oproepen om jongeren in hun omgeving die zich niet aan de maatregelen houden, op een respectvolle (!) manier hierop te wijzen (ruzie maken of beledigingen gaan hierbij niet helpen).


Verspreid dit filmpje, niet het virus

In een ludiek filmpje wrijven Mollenaars Stinus en Bart het er nog eens goed in bij onze jongeren: ook zij zijn belangrijk om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Bekijk het filmpje op YouTube (bron: gemeente Mol):

Nieuwsoverzicht
Naar top