logo print  logo ocmw print

In de problemen door corona? Ocmw Balen kan helpen!

donderdag 02 april 2020
Kom jij in de problemen door de coronamaatregelen? Ocmw-huis Balen kan je op verschillende manieren helpen: financieel, voedselhulp, ondersteuning schoolwerk, psychologe, hulp bij administratie,... Neem gratis contact op via 014/82 98 48 of info@ocmwbalen.be om te bekijken wat mogelijk is.

Alles is momenteel anders. Ook de dienstverlening in het ocmw-huis is aangepast. Onze medewerkers proberen zo goed mogelijk in te spelen op vragen en noden die er zijn. Als je in de problemen komt door de coronamaatregelen, kunnen we je op verschillende manieren helpen:

  • Financiële ondersteuning
  • Voedselhulp (noodpakket, warme maaltijden,…)
  • Ondersteuning bij maken schoolwerk (bv. geen pc of internet ter beschikking,…)
  • Telefoongesprek met een psychologe
  • Hulp bij administratie
  • ...

Het ocmw verspreidt momenteel ook een folder over haar dienstverlening in coronatijden. Bekijk hem via 'downloads' hieronder.


Neem gratis contact op

We helpen je graag verder, waar mogelijk van op afstand, waar nodig via een afspraak. Je kan contact opnemen via telefoon 014/82 98 48 of via mail info@ocmwbalen.be. Alvast bedankt voor je begrip.

Draag zorg voor jezelf en voor elkaar. Aarzel niet om hulp te vragen. Wij zijn er voor jou. Samen komen we hier wel door.


Maatregelen Vlaamse regering

De Vlaamse regering vaardigde ook heel wat maatregelen uit voor gezinnen die het tijdelijk financieel moeilijker hebben door de coronacrisis. Meer info

Nieuwsoverzicht
Kopzorgen

Contact

Sociale dienst (OCMW)

Open vandaag: 9u - 11u30
(enkel op afspraak)
adres
Veststraat 602490 Balen
tel.
014/82 98 48
e-mail
info@ocmwbalen.be
Naar top