logo print  logo ocmw print

RolMobiel Kempen blijft noodzakelijke ritten uitvoeren

donderdag 26 maart 2020
We gaven al mee dat de RolMobiel Balen tijdelijk geen groepsritten meer uitvoert van en naar CADO en buurtrestaurants, aangezien deze gesloten zijn wegens het coronavirus. De RolMobiel van Welzijnszorg Kempen blijft wel op post voor strikt noodzakelijk vervoer, met de nodige voorzorgsmaatregelen.

Enkel strikt noodzakelijk (medisch) vervoer

Welzijnszorg Kempen blijft met haar RolMobiel als dienst aangepast vervoer ook in deze coronatijden op post om strikt noodzakelijke (medische) ritten uit te voeren. Hiermee volgen zij de Vlaamse richtlijnen.


Geen sociaal vervoer

Onnodige risico’s nemen is niet aangewezen. Daarom is sociaal vervoer nu niet mogelijk, net als voor alle burgers. Dit wordt ook zo gecommuniceerd aan de klanten.


Extra voorzorgsmaatregelen

Voor de veiligheid van de klanten én chauffeurs worden extra voorzorgsmaatregelen genomen met betrekking tot algemene handhygiëne, mondmaskers, afstand houden en wagen ontsmetten.


Reserveren

Reserveren kan elke dag tussen 9u en 12u of tussen 13u en 16u via de telefoon (014/57 24 40) of e-mail (aanvraag.rolmobiel@iok.be). Wil je ook een terugrit? Meld dit zeker bij de reservering.


Meer info over de werking van RolMobiel Kempen en de tarieven

Meer info over het strikt noodzakelijk vervoer in coronatijden

Nieuwsoverzicht
RolMobiel Kempen corona

Contact

Sociale dienst (OCMW)

Open vandaag: 9u - 11u30
(enkel op afspraak)
adres
Veststraat 602490 Balen
tel.
014/82 98 48
e-mail
info@ocmwbalen.be
Naar top