logo print  logo ocmw print

Ideetjes om thuis te doen, nu verzameld op 'Balense Binnenpretjes'

woensdag 25 maart 2020
De gemeente heeft een openbare Facebookpagina gemaakt waar je ideetjes, foto's en video's kan vinden en posten om je thuis (binnen of in de tuin) op een leuke, creatieve manier bezig te houden. 

De coronamaatregelen verplichten ons om zo veel mogelijk thuis te blijven en niet in groep samen te komen. We begrijpen dat dit niet gemakkelijk is omdat we dit niet gewoon zijn. We staan allemaal voor een moeilijke periode, daarom een initiatief dat kan helpen om het thuis blijven iets aangenamer te maken.

Je vindt de Facebookgroep 'Balense Binnenpretjes' op www.balen.be/binnenpretjes. De groep is openbaar: je kan eenvoudig lid worden door op de knop 'lid worden' te klikken. 

Oproep naar ideetjes

We roepen alle coaches, leerkrachten, trainers,… op ons te helpen om thuis te blijven. Voorzie jij leuke oefeningen in plaats van de volleybaltraining die je in de zetel of in de tuin kan doen? Ken je een liedje dat je ons kan leren zingen? Welke rekenoefeningen kunnen ouders thuis met hun kinderen maken? Laat het weten op de Facebookgroep ‘Balense Binnenpretjes’ en zorg er mee voor dat iedereen zoveel mogelijk thuisblijft. Het zou een fantastische hulp zijn om het coronavirus te stoppen!

Enkel positieve berichten

Deze groep is bedoeld om mensen positief te inspireren. Negatieve berichten, commentaren, commerciële boodschappen, pesterijen,... zullen dan ook verwijderd worden door de beheerders.

Nieuwsoverzicht
Balense Binnenpretjes

Contact

Infodienst - communicatie

adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 30
e-mail
info@balen.be
Naar top