logo print  logo ocmw print

Brief aan alle inwoners van onze gemeente over coronamaatregelen

woensdag 25 maart 2020
Op woensdag 25 of donderdag 26 maart vonden alle inwoners een officiële brief van het gemeente- en ocmw-bestuur in hun brievenbus. Hiermee willen we iedereen in onze gemeente informeren over de coronamaatregelen, ook wie niet online actief is. Je kan de brief hier ook digitaal lezen.

Inwoners informeren

Met de brief (lees de digitale versie bij 'downloads' hieronder) benadrukken we dat onze inwoners de informatie over de toepassing van de coronamaatregelen in onze gemeente op de voet kunnen volgen via www.balen.be/corona en via de officiële facebookpagina van gemeente Balen.

We zijn ons bewust dat niet alle inwoners digitale kanalen ter beschikking hebben. Met de brief willen we er zeker zijn voor deze inwoners. We informeren hen via de brief over de coronamaatregelen, de dienstverlening van gemeente en ocmw, wat je kan doen als je wil helpen of hulp nodig hebt, welke momenteel de belangrijkste richtlijnen zijn en tenslotte een dankwoordje voor het zorgpersoneel en iedereen die onze maatschappij momenteel draaiende houden. 

Ook het nummer van de corona infolijn (014/744 744, tijdens 'openingsuren' gemeentehuis) is bedoeld voor mensen met een beperkt sociaal netwerk voor hun vragen en bezorgdheden. 

Dankbaar

Deze snelle huis-aan-huiscommunicatie realiseerden we dankzij de bereidwillige medewerking van Artlook (drukwerk), Vlaamse Post, de mensen van MassPost en de Balense postbodes van bpost. Het gemeentebestuur is enorm dankbaar dat zij dit door hun flexibiliteit mee mogelijk maakten.

#samentegencorona

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

Nieuwsoverzicht
Naar top