logo print  logo ocmw print

UPDATE corona 16 maart 2020: Handelaars: respecteer richtlijnen, download affiche en meld extra klantenservice

maandag 16 maart 2020
We roepen handelaars op om de richtlijnen van de overheid stipt te volgen, de politie controleert. Download hier een affiche waarop je duidelijk maakt hoeveel mensen tegelijkertijd binnen mogen in je zaak. Meld het hier als je in deze tijden extra klantenservice (afhalen, leveren,...) aanbiedt.

Respecteer richtlijnen

De overheid heeft verregaande maatregelen ingevoerd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We roepen alle handels- en horecazaken met aandrang op om deze richtlijnen te respecteren. De politie controleert of iedereen zich aan de afspraken houdt.


Download affiche

Maar ook als je open mag blijven, vragen we om de voorzorgsmaatregelen toe te passen. Daarom stelt het gemeentebestuur een affiche ter beschikking van de handelaars. Daarop kan je zelf invullen hoeveel klanten er maximaal gelijktijdig aanwezig mogen zijn en dat de rest even buiten moet wachten met voldoende tussenafstand. Hieronder bij 'downloads' kan je zo'n standaardaffiche downloaden om af te printen en uit te hangen aan je zaak. We kunnen ook zo'n affiche bezorgen: mail dan naar info@balen.be

Vraag je klanten best ook om zoveel mogelijk elektronisch te betalen.


Afhaal- en/of bezorgservice met je zaak? Meld het ons!

Heel wat handelszaken passen zich in deze tijden aan door een extra afhaal- en/of bezorgservice aan te bieden. Het gemeentebestuur wil de Balense handelaars hierin ondersteunen en de informatie centraal ter beschikking stellen. Wil jij met je handelszaak toegevoegd worden aan dit lijstje? Vul dan het e-loket in.

Extra klantenservice via www.balen.be/afhaal

Alle Balense handelszaken die zich via het e-loket aanmelden, komen in de loop van de volgende dagen terecht in een overzicht op www.balen.be/afhaal. Klanten kunnen hen telefonisch of online contacteren om van hun diensten gebruik te maken. 

Alle info over de maatregelen in Balen rond het coronavirus

Nieuwsoverzicht
Afhaalservice

Contact

Veiligheid

Vandaag gesloten
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 58
e-mail
veiligheid@balen.be
Naar top