logo print  logo ocmw print

Opening Toeristisch Seizoen en Kruierrace (26 april) afgelast

woensdag 04 maart 2020
Omwille van het coronavirus zijn de opening van het toeristisch seizoen en de Kruierrace van 26 april afgelast.

- Oorspronkelijk bericht 4 maart 2020 -

Tijdens de Opening Toeristisch Seizoen (zondag 26 april van 10u-17u) zetten VVV Balen, recreatiedomein Keiheuvel en de dienst toerisme op de Keiheuvel het toeristisch aanbod en de streekproducenten in de kijker. Met dit jaar extra veel kinderanimatie, de eerste Balense Kruierrace én Erfgoeddag.

Kom op zondag 26 april naar recreatiedomein Keiheuvel en laat je onderdompelen in de toeristische nieuwigheden en proef van producten van lokale Balense makelij. De dienst toerisme presenteert graag haar nieuwe folders met het toeristisch aanbod voor 2020, de jaarlijkse fiets- en wandelzoektocht van VVV Balen worden op gang geschoten en verder is er dit jaar extra kinderanimatie.


Kruierrace

Nog nieuw is de Balense Kruierrace. Ga de strijd om de eer aan in het mulle zand van de Keiheuvel en verdien eeuwige roem (en een prachtige wisselbeker)! Er is een race voor volwassenen (vanaf 18j), tieners (12-18j) en kinderen (tot 12j). Alle info en inschrijven op www.balen.be/kruierrace.


Erfgoeddag: Balen en de donkere kamer

De Opening Toeristisch Seizoen valt samen met Erfgoeddag. Je kan op 26 april op recreatiedomein Keiheuvel een deel van de digitale fotocollectie van Erfgoed Balen en de werking daarachter bekijken. Stap ook zelf in een ‘donkere kamer’ in de vorm van een toffe fotobooth die je terugkatapulteert naar de jaren 40 en stap buiten met een unieke foto als herinnering. Meer info over Erfgoeddag in Balen.

Nieuwsoverzicht
Opening Toeristisch Seizoen 2020

Contact

Dienst toerisme

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
toerisme@balen.be
Naar top