logo print  logo ocmw print

Schade na storm Ciara?

maandag 10 februari 2020
Heb je schade opgelopen tijdens de doortocht van storm Ciara? Geef dit dan zo snel mogelijk aan bij je verzekeringsmaatschappij. Doe binnen de week ook een melding bij de dienst veiligheid van de gemeente via het e-loket. Dank aan de vrijwillige brandweerlieden om hun vrije zondag op te offeren!

Geef je schade door aan verzekeringen en gemeente

Heb je schade opgelopen? Geef dit aan bij je verzekeringsmaatschappij. Maak zeker foto’s en/of filmpjes van de schade. Hier vind je een checklist met alle stappen die je kan ondernemen bij stormschade.

Doe binnen de week ook een melding van de opgelopen schade bij de dienst veiligheid van de gemeente. Dit kan makkelijk via het e-loket, of aan de balie van het gemeentehuis: geef een korte beschrijving van de opgelopen schade (liefst met foto's), een eerste schatting van de financiële schade en je contactgegevens. Zo krijgt de gemeente een overzicht van alle schade op het grondgebied, wat belangrijk is om een aanvraag in te dienen bij het Rampenfonds om het stormweer te laten erkennen als ramp.


Brandweer: bedankt!

Dikke duim voor alle vrijwillige brandweerlieden die hun vrije zondag opofferden om de Balense bevolking ter hulp te schieten. Ook dankjewel aan iedereen die stormschade zoals gevraagd meldde via het het e-loket van de brandweerzone of noodnummer 1722. Hierdoor bleef het nummer 112 vrij voor levensbedreigende noodsituaties.

Nieuwsoverzicht
Naar top