logo print  logo ocmw print

Vervaldatum Vrijetijdscheques en Kruierbons automatisch verlengd

donderdag 16 april 2020
Ten gevolge van het coronavirus worden Vrijetijdscheques met vervaldatum tussen 1 maart 2020 en 31 december 2020 met één jaar verlengd. Ook de geldigheidsduur van de Kruierbons (cadeaubons handelaars) wordt verlengd, dit met minstens de periode dat de coronamaatregelen van kracht zijn.

Vrijetijdscheque

Met de Vrijetijdscheque kan je bijvoorbeeld het lidgeld of een toegangsticket betalen bij bepaalde Balense verenigingen, organisaties en diensten. Meer info

Omdat er door het coronavirus heel wat evenementen (o.a. Balen Jaarmarkt) en projecten zijn afgelast, kunnen mensen hun Vrijetijdscheque niet altijd besteden en dreigen deze te vervallen. Daarom werd beslist om de cheques met een vervaldatum tussen 1 maart 2020 en 31 december 2020 te verlengen met één jaar. Dezelfde cheques blijven gewoon geldig en moeten dus niet omgeruild worden.

De cheques worden met een volledig jaar verlengd (en dus niet enkel met de duur van de coronacrisis) om de keuze aan activiteiten zo breed mogelijk te houden. Mensen die bijvoorbeeld cheques hadden gekocht met het oog op Balen Jaarmarkt, zullen deze hiervoor dus ook volgend jaar nog kunnen gebruiken.


Kruierbon

Met de Kruierbon (cadeaubon) kan je bij verschillende Balense handelaars aankopen doen. Meer info

Omdat heel wat handelaars door het coronavirus gesloten zijn of een aangepaste dienstverlening hebben, kunnen mensen hun Kruierbon mogelijk niet meer besteden voor ze vervallen. Daarom werd beslist om de geldigheidsduur van de Kruierbons te verlengen met minimaal de periode dat de coronamaatregelen van kracht zijn. De exacte duur van deze verlenging is momenteel dus nog niet bekend.

Nieuwsoverzicht
Vrijetijdscheque en Kruierbon

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top