logo print  logo ocmw print

Zeg 'nee' tegen alcohol tijdens Tournée Minérale

maandag 27 januari 2020
Na de succesvolle campagne van vorige jaren, organiseren Stichting tegen Kanker en De Druglijn voor het vierde jaar op rij ‘Tournée Minérale’. De campagne roept alle Belgen op om in februari een maand lang ‘nee’ te zeggen tegen alcohol. Doe jij ook mee?

Dit jaar zet Tournée Minérale extra in op teams. Je kan als bedrijf, sportclub, vriendengroep, kortom als team inschrijven voor Tournée Minérale. Zo bewijs je samen dat je geen alcohol nodig hebt om plezier te maken. Natuurlijk kan je ook nog steeds als individuele deelnemer meedoen aan de campagne. Schrijf jezelf of je team snel in via www.tourneeminerale.be

Graag lanceren we hier nog een specifieke oproep voor horeca, sportclubs, bedrijven en organisaties. Bied eens non-alcoholische alternatieven aan en zet ze in de kijker! Zo maak je het voor de klanten moeilijker om voor alcohol te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een happy hour met mocktails... Via deze link vind je een heleboel tips en lekkere recepten voor alternatieven op alcoholische dranken. 

Alle informatie over Tournée Minérale vind je op www.tourneeminerale.be.

Nieuwsoverzicht
Tournee Minerale

Contact

Cel Gezondheid

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top