logo print  logo ocmw print

Sportman II (Ruben Van Gucht) uitgesteld naar 30 oktober

maandag 23 maart 2020
'Sportman II' van Ruben Van Gucht is verplaatst naar vrijdag 30 oktober. De theatervoorstelling kon op vrijdag 20 maart niet doorgaan wegens het coronavirus. We houden je op de hoogte zodra er meer info is over de tickets.

Oorspronkelijk bericht:

Op vrijdag 20 maart komt sportpresentator en programmamaker Ruben Van Gucht (bekend van o.a. het Journaal) naar VC De Kruierie met zijn nieuwe theatervoorstelling Sportman II. De laatste tickets (€ 10 in vvk) zijn te koop in VC De Kruierie of via www.balen.be/tickets.


Legendarische sportquote's

Elk nadeel heb z'n voordeel ... Daar is ‘m, daar is ‘m ... Vaak moet er iets gebeuren voordat er iets gebeurt ... Zijn hart stond stil, maar zijn Pontiac tikte nog ... Tommeke, Tommeke, Tommeke, wat doe je nu ... Voetballen is heel simpel, maar het moeilijkste wat er is, is simpel voetballen ... In 1969 stopte ik met vrouwen en drinken. Het waren de zwaarste twintig minuten in mijn leven ... Moet er nog zand zijn ... Onder druk wordt steenkool diamant ... De dag voordat ik sterf, word ik een Duitser. Want ik heb liever dat een Duitser sterft, dan een Hollander ... Gaaaaaan Jan, ze kunnen niet volgen ... Je mist 100% van de schoten die je niet neemt ... Als je niet kan winnen, moet je zorgen dat je niet verliest ...

Het is maar een kleine greep uit een rijk arsenaal. Gevleugelde woorden. Vanwaar komen ze? Hoe zijn ze ontstaan? Wie sprak ze uit? Wanneer, door wie, waarom? En wat hebben ze met het leven van Ruben Van Gucht te maken?

Sporters leveren een ongeziene bron van inspiratie op. De meest succesvolle sporters hebben vaak een unieke kijk op het leven. In Sportman II gaat Ruben Van Gucht op jacht naar legendarische uitspraken in de sportgeschiedenis. Grappige, beklijvende, historische en inspirerende uitspraken.

Sportman II is opnieuw een inkijk in het leven van Ruben Van Gucht, maar vooral een trip down memory lane, langsheen grote kampioenen met grote verhalen en kleine kampioenen met kleine anekdotes.

Sportman II is het vervolg op de succesvolle voorstelling Sportman, waarmee Ruben Van Gucht de voorbije twee jaar door Vlaanderen trok, samen met troubabroers Mathieu & Guillaume (bekend van het vtm-programma X-Factor). Het podiumtrio is dit keer een kwartet geworden: de drie worden dit keer vergezeld door wielerimitator Jonathan Bockstael.


Koop nu je tickets!

De deuren van VC De Kruierie gaan op vrijdag 20 maart om 19u45 open, de voorstelling start om 20u15. Tickets (€ 10 in vvk of € 14 aan de kassa) zijn vanaf nu te koop in VC De Kruierie of via het e-loket. De plaatsen zijn gegeerd, dus wees er snel bij als je Sportman II niet wil missen!

Nieuwsoverzicht
Sportman II

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top