logo print  logo ocmw print

Gratis besparen op je verwarmingskosten? De verwarmingscoach helpt je hierbij!

woensdag 08 januari 2020

Wil je weten hoe je je woning lekker warm krijgt met een lagere energiefactuur? Vraag dan een gratis huisbezoek aan van één van onze verwarmingscoaches. Ze helpen je graag op weg en geven je tips op maat van jouw woning en levensstijl!

Deze winter stuurt de provincie opnieuw verwarmingscoaches op pad. Deze vrijwilligers geven aan huishoudens tips en advies op maat om zuiniger te verwarmen. Een gratis bezoek levert al snel een besparing van maar liefst 165 euro op. Een duwtje in de goede richting dus, op weg naar een energiezuinigere woning!

Over de hele provincie zijn er ondertussen 179 aanvragen binnengekomen. De meeste coaches zijn dus goed opgewarmd en kijken uit naar extra aanvragen.

Vraag hier een gratis huisbezoek aan. Jouw aanvraag komt dan terecht bij de vrijwilliger die in jouw gemeente als verwarmingscoach aan de slag gaat. Hij of zij contacteert je verder voor een afspraak. Let wel: de verwarmingscoach doet volgende zaken niet: slecht werkende verwarmingsinstallaties instellen, de ketel instellen en thermostaten plaatsen.

Bekijk hieronder een filmpje van de verwarmingscoaches die uitlegt waarom een huisbezoek voor jou interessant kan zijn. 

Nieuwsoverzicht

Contact

Milieudienst

Open vandaag: 9u - 12u en van 16u - 19u
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 90
e-mail
milieudienst@balen.be
Naar top