logo print  logo ocmw print

Tip van de Bib: 'Met liefde gemaakt'

donderdag 12 december 2019
Heb je nog een kast vol kleren die je niet meer draagt, maar waar je ook geen afstand van kan nemen? In dit boek vind je 35 patronen om van je oude kledij nieuwe kleren te maken voor je (klein)kinderen. Zo maak je hen ongetwijfeld heel gelukkig, en hou je de herinnering aan je kleren levend!

Aan oude kleren kleven vaak duizenden herinneringen. Dat is dan ook vaak de reden dat een klerenkast overvol zit met kleren die we eigenlijk nooit meer dragen. Het boek 'Met liefde gemaakt' kan een oplossing bieden voor dat veelvoorkomende probleem. In deze Zweedse bestseller leer je 35 manieren om van je lievelingskleren rompertjes, jurkjes, wantjes, sokjes en broekjes te maken voor je kinderen, kleinkinderen, neefjes of nichtjes. Dat is niet alleen kostenbesparend en milieuvriendelijk, maar ook hip, uniek en bijzonder. Van generatie op generatie, met liefde gemaakt. Het ideale eindejaarsgeschenk voor ouders, grootouders, tantes of nonkels! 

Auteur van het boek Linnea Larsson is oorspronkelijk een gerenommeerd architect. Sinds 2009 bouwt ze kantoren en woningen, maar naast haar werk specialiseert ze zich in het 'upcyclen' van kleding en geeft ze hen zo een nieuw leven.

Heb je zin gekregen om dit boek te lezen? Kijk dan hier of het beschikbaar is of kom snel naar de Bib!

Nieuwsoverzicht
Tip van de bib: met liefde gemaakt

Contact

de Bib van Balen

adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
bib@balen.be

Zoek in de bibcatalogus
Naar top