logo print  logo ocmw print

Bereid je voor op Tournée Minérale

dinsdag 10 december 2019

Tournée Minérale roept alle Belgen op om in februari, voor het eerst of opnieuw, een maand ‘nee’ te zeggen tegen alcohol. Deze keer zet de campagne in op teams. Maak nu al een team aan op het werk, in de sportclub, met vrienden,... en vraag een gratis toolbox aan met tips en bekendmakingsmateriaal.

Tournée Minérale zet in op teams

Na het overdonderende succes van de vorige jaren slaan De DrugLijn en de Stichting tegen Kanker weer de handen in elkaar voor een nieuwe ‘Tournée Minérale’. 

Ook jij kan een team aanmaken op het werk, in de sportclub of vrijetijdsvereniging, in je stamcafé of buurthuis of gewoon met je vrienden. Daag iedereen uit om samen mee te doen met de Tournée. Wie een team aanmaakt, kan een gratis toolbox met tips en bekendmakingsmateriaal aanvragen op materiaal.tourneeminerale.be.

Uiteraard kan je evengoed als individuele deelnemer meedoen aan de maand zonder alcohol. Inschrijven kan op www.tourneeminerale.be .

Alcohol: geen onschuldig product

De boodschap blijft onveranderd. Voor velen maakt alcohol deel uit van de routine. Toch zijn er heel wat risico’s aan verbonden. Alcohol heeft invloed op bijna alle organen en hangt samen met ongeveer 200 verschillende aandoeningen. Schrijf je dus in en drink een maand geen alcohol. Zo geef je je lichaam de tijd om te recupereren van je gebruikelijke alcoholconsumptie.

Ga de uitdaging aan. Je zal zien: je hebt geen alcohol nodig om je te amuseren. Meer info en inschrijven via www.tourneeminerale.be.

Nieuwsoverzicht

Contact

Cel Gezondheid

Open vandaag: 10u - 16u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top