logo print  logo ocmw print

Gezocht: jobstudenten voor gemeente, Keiheuvel, Ter Vest en Kikoen

woensdag 18 december 2019
Wil jij in de zomermaanden een vakantiejob uitoefenen bij de gemeente Balen (klus-/groen-/poetsdienst, balie, animator), Keiheuvel (redder, allrounder/poetser, ticketverkoop, kinderboerderij), WZC Ter Vest (verpleging en verzorging) of Kikoen (Kinderclub)? Stel je dan uiterlijk 31 januari kandidaat!

Jobstudenten bij de gemeente Balen 

Om een handje toe te steken tijdens de drukke zomermaanden doet de gemeente Balen beroep op een aantal gemotiveerde jobstudenten. Ben je minimum 18 jaar (minimum 16 jaar voor de poets- en groendienst) en heb je interesse voor een vakantiejob bij één van onze diensten? Stel je dan kandidaat via:

  • het digitaal formulier
  • een zelf afgedrukt sollicitatieformulier (zie hieronder bij 'downloads')
  • een sollicitatieformulier dat je kan afhalen bij één van de Infopunten (infobalies gemeentehuis, VC De Kruierie of ocmw-huis).

Dit formulier moet ten laatste op vrijdag 31 januari 2020 in het bezit zijn van de personeelsdienst. De beschrijving van alle functies vind je hieronder bij 'downloads' of kan je afhalen op één van de Infopunten (zie boven).

Kiezen voor één functiegroep

Je kan slechts solliciteren voor één functiegroep (je kan dus maar één formulier indienen). De verschillende functies die jobstudenten kunnen uitoefenen, zijn gegroepeerd in drie aanverwante functiegroepen. Aan de hand van de beschrijvingen van de functies maak je dus een keuze voor één functiegroep. De groepen zijn:

  • Onderhoud (poetsdienst, groendienst, klusjesdienst)
  • Baliefuncties (infobalie vrijetijdscentrum en bibliotheek)
  • Animatie (animator VC De Kruierie)

Gesprekken in de krokusvakantie

De aanwerving zal gebeuren op basis van sollicitatiegesprekken die zullen plaatsvinden in de krokusvakantie. Er wordt steeds één reservedatum voorzien.

Loon en maaltijdcheques

Als jobstudent bij de gemeente Balen verdien je 11,4455 euro bruto/uur. Hierop betaal je slechts 2,71% solidariteitsbijdrage. Bovendien ontvang je per voltijds gewerkte dag een maaltijdcheque ter waarde van 8 euro.

Info: Personeelsdienst, Carine Wuyts, 014/74 40 62, carine.wuyts@balen.be


Jobstudenten bij recreatiedomein Keiheuvel

Recreatiedomein Keiheuvel zoekt voor de drukke zomermaanden juli en augustus volgende jobstudenten:

  • redders (min. 17 jaar)
  • medewerkers voor de ticketverkoop en de kinderboerderij (min. 18 jaar)
  • poetsers/allrounders (min. 16 jaar).

Als jobstudent van de Keiheuvel ontvang je een loon volgens het barema paritair comité horeca.

Stel je uiterlijk op vrijdag 31 januari 2020 kandidaat via www.keiheuvel.be.

Info: Recreatiedomein Keiheuvel, 014/74 41 95, raf@keiheuvel.be


Jobstudenten bij woonzorgcentrum Ter Vest

Het ocmw zoekt voor juli en augustus gemotiveerde jobstudenten in het woonzorgcentrum Ter Vest die helpen bij de verpleging en verzorging. Je moet minstens 17 jaar zijn en een opleiding in de zorg volgen.

Stel je uiterlijk op vrijdag 31 januari 2020 kandidaat, bij voorkeur via het e-loket of schriftelijk versturen naar ocmw Balen, personeelsdienst, Veststraat 60, 2490 Balen.

Info: Ocmw, WZC, Nathalie Van Ginneken, 014/82 92 42, nathalie.van.ginneken@ocmwbalen.be


Jobstudent bij Kikoen Balen

Kikoen Balen zoekt jobstudenten voor de Kinderclubs in Balen-Centrum en Olmen voor de maanden juli en augustus (uitgezonderd de periode van 20 t.e.m. 31 juli). Ben je minimum 18 jaar, heb je een groot hart voor kinderen, ben je een enthousiaste speelvogel en heb je zin om samen met de kinderen van Balen een fijne zomervakantie te beleven, stuur dan ten laatste op vrijdag 31 januari 2020 je sollicitatiebrief met cv naar Kikoen Balen, t.a.v. de Teamcoach, Veststraat 46, 2490 Balen. Vermeld ook welke weken je beschikbaar bent. De kennismakingsgesprekken zullen plaatsvinden tijdens de krokusvakantie.

Info: Kikoen Balen, 014/81 74 51, balen@kikoen.be, www.kikoen.be/balen

Nieuwsoverzicht
Jobstudenten

Contact

Personeelsdienst - gemeente

Open vandaag: 9u - 12u en van 13u30 - 15u30
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 60
e-mail
personeelsdienst@balen.be
Naar top