logo print  logo ocmw print

Verdien als jeugdvereniging/sportclub 1000 euro met antipest-checklist

vrijdag 06 december 2019

Tumult, organisator van 'De Week tegen Pesten', wil met een wedstrijd jongeren en hun begeleiders doen nadenken over het thema 'Pesten' binnen hun eigen lokale vereniging. Toon aan dat jouw vereniging pesten op een actieve manier aanpakt en win tot wel € 1000 voor jouw jeugdwerking!

Op de website van Tumult kan je een checklist terugvinden, maar daarin een heleboel tips om op een actieve manier pesten te voorkomen en aan te pakken. Om deel te nemen aan de wedstrijd, is het de bedoeling dat je als jeugdvereniging zelf een checklist opstelt die aantoont hoe jullie ervoor zorgen dat iedereen zich goed voelt in de groep. Elke lokale/vrijwillige jeugdwerkgroep (erkend als Vlaamse jeugdvereniging zoals een lokale jeugdbeweging, vakantieorganisatie of speelplein) of sportclub mag deelnemen aan de wedstrijd. Op www.

Je kan deelnemen tot en met zondag 9 februari 2020 via deze link, waar je ook meer informatie over de wedstrijd kan terugvinden. De winnaars worden bekendgemaakt op het einde van de Vlaamse Week tegen Pesten (14 - 21 februari 2020). 

Nieuwsoverzicht

Contact

Jeugddienst

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top