logo print  logo ocmw print

Kies je Sport Na School-activiteit met de SNS-app

dinsdag 19 november 2019
Ben jij een leerling uit het secundair onderwijs die wil bewegen? Dan is Sport Na School jouw op het lijf geschreven! Via de gloednieuwe SNS-app kies je meteen wat, waar, wanneer en hoeveel je wil sporten. En dat voor maar 1,5 euro per week!

Keuze uit waaier aan activiteiten

Vooraf inschrijven voor een SNS-activiteit is meestal niet nodig. Je opent de SNS-app, kijkt op het uurrooster wat er die dag te doen is en gaat er gewoon op af. Je hebt de keuze uit een indrukwekkend aanbod aan toffe activiteiten zoals paardrijden, zwemmen, freerunning, fitness, spinning, tennis, muurklimmen, duiken,schaatsen,... Alle activiteiten gaan door in verschillende sportaccommodaties of scholen in de buurt.

Bovendien kan je ook gratis deelnemen aan topevents! Wat dacht je van een namiddag skiën in Landgraaf of een partijtje paintball, laserschieten of kanotochten op de Nete?

1,5 euro per week

Sport Na School kost je amper 1,5 euro per week (45 euro voor het hele schooljaar/30 weken). Je kan het ganse jaar instappen! Een deel van het inschrijvingsgeld kan je bovendien terugkrijgen via de ziekteverzekering.

Inschrijven en info

Inschrijven doe je via de sportleerkrachten op jouw school of op www.sportnaschool.be. Daar vind je ook alle info en het volledige sportprogramma. Het laatste nieuws vind je via de facebookpagina en Instagram van Sport Na School Kempen.

Sport Na School is een project van Sport.Vlaanderen en MOEV in samenwerking met de sportdienst, sportregio Zuiderkempen en sportclubs.

Nieuwsoverzicht
Sport Na School

Contact

Sportdienst

Vandaag gesloten
adres
Hoolsterberg 362490 Balen
tel.
014/74 41 51
e-mail
sportdienst@balen.be
Naar top