logo print  logo ocmw print

Expo: tentoonstelling 15 jaar Het Lichtpunt

donderdag 07 november 2019
Het Lichtpunt is de Welzijnsschakel van Balen waar mensen in armoede het woord nemen en zich verenigen. Naar aanleiding van hun 15-jarig bestaan, loopt in VC De Kruierie van 9 tot 16 november een tentoonstelling om elke mens die het wat moeilijker heeft een hart onder de riem te steken.

Unieke tentoonstelling: een verhaal van veerkracht en doorzetting van en door mensen in armoede

Nu vrijdag 8 november om 20u in VC De Kruierie (Bevrijdingsstraat 1, Balen) tonen de mensen van Het Lichtpunt hun verhaal op een creatieve wijze. Iedereen die hier graag getuige van wil zijn, is welkom. 

De volledige voorstelling draait rond de ervaringen met armoede van deze mensen. Ze vertellen over hun eigen leven en wat ze hebben meegemaakt. Ze vertellen over de dingen die hen energie geven. Ze vertellen over hun poging om eruit te geraken. En ze brengen dit verhaal van veerkracht en doorzetting helemaal zelf door middel van videofragmenten, liedjes en teksten. 

Expo in VC De Kruierie

Naar aanleiding van het 15-jarig bestaan van Het Lichtpunt, stelde Beatrijs Bols een tentoonstelling samen om elke mens die het wat moeilijker heeft een hart onder de riem te steken. De tentoonstelling loopt van 9 november tot 16 november in VC De Kruierie en is te bezoeken tijdens de openingsuren.

Meer informatie kan je bekomen bij Els Van Elsen (0473/34 23 70) of Mon Verrydt (0477/46 87 97)

Nieuwsoverzicht
lichtpunt

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 16u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top