logo print  logo ocmw print

Switch gratis mee van energieleverancier

vrijdag 08 november 2019
Wil jij ook besparen op je energiefactuur? Kom dan op vrijdag 15 november (9u30-14u) naar de Switch-campagne in Den Travoo. De Energiesnoeiers checken gratis welke energieleverancier voor jou het voordeligst is en helpen je meteen om over te schakelen.

Meer energie voor minder geld

Energieprijzen veranderen voortdurend. Door te veranderen naar een voordeliger contract kan je heel wat geld besparen. Veranderen van energiecontract is helemaal gratis en eenvoudig.  

Energiesnoeiers helpen je bij overstap 

Wil jij ook geld besparen op je energiefactuur en zou je graag een wissel laten uitvoeren door de Energiesnoeiers? Noteer je meterstanden en kom met je laatste afrekeningsfactuur voor gas en elektriciteit naar Den Travoo op vrijdag 15 november tussen 9u30 en 14u. De Energiesnoeiers doen op basis hiervan een leveranciersvergelijking en geven je onafhankelijk advies. Als je dat wilt, helpen de Energiesnoeiers je meteen met de overstap naar een nieuw, goedkoper contract.  

Gratis energiescan? 

Misschien kom je ook wel in aanmerking voor een gratis energiescan? Dan krijg je achteraf een uitgebreid gratis energieadvies aan huis.

Nieuwsoverzicht
energiefactuur

Contact

Den Travoo

Open vandaag: 9u - 16u
adres
Gasthuisstraat 672490 Balen
tel.
014/68 71 93
e-mail
info@ocmwbalen.be
Naar top