Willy Monstrey zit als eerste in Kruierie-stoel aan chirolokalen Rosselaar

donderdag 10 oktober 2019
Op donderdag 10 oktober kon je om 10u10 weer op zoek gaan naar de Kruierie-stoel. Willy Monstrey zat als eerste in de stoel aan de chirolokalen in Rosselaar. Wil jij zelf ook meedingen naar het prijzenpakket? Zet dan zondag 10 november in je agenda voor de volgende zoektocht.

Willy Monstrey had de tip 'Met mijn rosse laarsjes stap ik naar de jeugdbeweging' goed begrepen en/of de foto van de chirolokalen in Rosselaar herkend. Hij zat als eerste in de stoel met het juiste voorwerp. Dat was deze keer een onderdeel van een jeugbeweginguniform, zoals o.a. in de UiT-nieuwsbrief al getipt was (In deze kledij kan de jeugd zich vrijuit bewegen, zeker in het weekend).

 

Elke 10de van de maand

Ter ere van de tiende verjaardag van vrijetijdscentrum De Kruierie staat de Kruierie-stoel dit jaar elke 10de van de maand op een andere locatie in Balen. Zit jij als eerste in de stoel met het juiste voorwerp, dan win jij een pakket met 10 leuke dingen (waaronder de exclusieve ‘Kruierie-evenementenstoel’).

 

Tip over voorwerp

De locatie en het voorwerp dat je moet meebrengen, maken we die dag om 10u10 bekend op de Facebookpagina van de gemeente Balen en VC De Kruierie, op www.balen.be en aan VC De Kruierie zelf. In de UiT-nieuwsbrief van de woensdag ervoor geven we telkens ook al een tip over het voorwerp. Abonneer je hier.

Nieuwsoverzicht
Kruierie-stoel @ chirolokalen rosselaar

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be