Dag van de Jeugdbeweging: uniform, ontbijt & daguitstap Walibi

donderdag 10 oktober 2019
Op vrijdag 18 oktober gaan leden en (oud-)leiding van jeugdverenigingen traditioneel in uniform naar school. De jeugddiensten van Balen en Mol trakteren hen op een gratis ontbijt. 530 jongeren van de Balense jeugdverenigingen gaan dit weekend ook op uitstap naar Walibi dankzij de Jeugdraad.

De traktatie van de jeugddiensten van Balen en Mol aan de leiding en de leden van de jeugdverenigingen is een jaarlijkse gewoonte om hen te bedanken voor hun enthousiaste inzet.

De Balense schoolgaande jeugd vertrekt op vrijdag 18 oktober dus best wat vroeger richting Mol, zodat zij vanaf 7u30 op de binnenkoer van De Zwaan (aan de Academie, het vroegere Rijksgesticht aan de kerk) kunnen genieten van gratis broodjes met beleg, een drankje, een stuk fruit en een leuk gadget. Een dj zorgt er voor de sfeer.

Naar aanleiding van de Dag van de Jeugdbeweging organiseert de Jeugdraad ook een daguitstap naar Walibi. Op zaterdag 19 en zondag 20 oktober krijgen alle Balense jeugdverenigingen de kans om aan een goedkoop tarief Walibi te bezoeken. De Jeugdraad zet bussen in om de leden en de leiding naar het pretpark te vervoeren.  

Nieuwsoverzicht
Dag van de Jeugdbeweging

Contact

Jeugddienst

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be