Tip van de Bib: 'Even lekker niks'

vrijdag 04 oktober 2019
Dit boek bevat hele mooie versjes. Samen met de rustgevende liedjes op de bijgevoegde cd en de mooie lichtvoetige illustraties geeft dit boek een ideale ontspanning na een drukke dag. Goeie tip tijdens deze 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid. Te leen in de Bib.

Even lekker niks is een boek met liedjes-cd om bij weg te dromen en tot rust te komen. Zowel voor kinderen als volwassenen met een jeugdige geest...

Onspannen
Een standaard compliment dat zangeres Ageeth de Haan van ouders krijgt is dat kinderen heerlijk tot rust komen bij haar muziek. Even lekker niks is gemaakt met het doel om dat effect nog verder te versterken. In combinatie met de lichtvoetige, frisse illustraties van Ruth Hengeveld zijn het boek en de muziek perfect om bij te relaxen en weg te dromen.

Ageeth de Haan & Ruth Hengeveld
Even lekker niks bevat mooie versjes waarmee je ruimte in je hoofd kunt maken voor nieuwe, frisse gedachten. Samen met de rustgevende liedjes van Ageeth de Haan en de beelden van debutant Ruth Hengeveld brengt het boek ontspanning na een drukke dag.

Heb je zin gekregen om het te lezen? Kijk dan hier of het boek beschikbaar is of kom snel naar de Bib!

Nieuwsoverzicht
Even lekker niks

Contact

de Bib van Balen

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
bib@balen.be

Zoek in de bibcatalogus