logo print  logo ocmw print

Weet jij de Kruierie-stoel staan?

zondag 10 november 2019
"Een brug te ver? Neen, we zitten nog net in Balen" Weet jij waar onze stoel staat? Kom dan zo snel mogelijk en breng een muziekinstrument mee! Zit jij als eerste in de stoel mét het voorwerp, dan win jij ons '10 jaar De Kruierie'-pakket én de stoel!

Op zondag 10 november staat de Kruierie-stoel vanaf 10u10 weer ergens in Balen. Wie er als eerste in zit met het juiste voorwerp, wint een prijzenpakket. Locatie en voorwerp maken we zondag om 10u10 pas bekend. 

Elke 10de van de maand

Ter ere van de tiende verjaardag van vrijetijdscentrum De Kruierie staat de Kruierie-stoel dit jaar elke 10de van de maand op een andere locatie in Balen. Zit jij als eerste in de stoel, dan win jij een pakket met 10 leuke dingen (waaronder de exclusieve ‘Kruierie-evenementenstoel’).

Tip over voorwerp

De locatie en het voorwerp dat je moet meebrengen, maken we die dag om 10u10 bekend op de Facebookpagina van de gemeente Balen en VC De Kruierie, op www.balen.be en aan VC De Kruierie zelf. In de UiT-nieuwsbrief van woensdag 9 oktober geven we je alvast een tip over het voorwerp: abonneren kan gratis via www.balen.be/nieuwsbrief.

Nieuwsoverzicht
stoel

Contact

Vrijetijdscentrum De Kruierie

Open vandaag: 10u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
dekruierie@balen.be
Naar top