Vacatures: Deskundige mobiliteit (nieuwe voorwaarden) en een projectleider groenbeleid

donderdag 03 oktober 2019
Gemeente Balen zoekt twee gemotiveerde krachten: een Deskundige mobiliteit (onbepaalde duur – contractueel – niveau B – voltijds) en een projectleider groenbeleid (onbepaalde duur – contractueel – niveau B – voltijds). Kandidaturen inzenden uiterlijk 18 oktober 2019 om 12u.

Gemeente Balen

is op zoek naar twee gemotiveerde krachten om de afdeling Omgeving en Openbaar Domein te versterken:

 

Deskundige mobiliteit – NIEUWE voorwaarden

(onbepaalde duur – contractueel – niveau B – voltijds)

 

Heb je een gezonde interesse in verkeersafwikkelingen en wil jij samen met ons het gemeentelijk mobiliteitsvraagstuk onder handen nemen. Kunnen wij jou uitdagen om de verkeersveiligheid voor onze inwoners te bewaken? Heb je sterke communicatieve vaardigheden, ben je een echte teamplayer en kan je nauwgezet vergunningen afwerken, dan ben jij misschien de aanwinst die we zoeken. Kan je bovendien kaartlezen en een inschatting maken van de verkeersveiligheid, dan zit je goed om de cursus verkeerskunde aan te vatten die wij jou kunnen aanbieden. Wanneer je bent opgeleid en ingewerkt, word je tevens ingezet om verkeerseducatieve projecten te ondersteunen en te leiden. Kortom een rijke, afwisselende invulling van je professionele toekomst.

 

Voorwaarden: je bent in het bezit van een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs – je behaalt een graduaatsdiploma in de verkeerskunde binnen de 4 jaar na je aanstelling – je bent in het bezit van een rijbewijs B

 

Projectleider groenbeleid

(onbepaalde duur – contractueel – niveau B – voltijds)

 

Gaan we vergroenen, bebloemen, bebossen, ontharden, … Wat is de gewenste en ongewenste beplanting in het straatbeeld, planten we bomen in het bos of ook in onze woonomgeving, … ben jij bereid om mee te zoeken naar een antwoord? Heb je zin om groenprojecten in handen te nemen en te verder te concretiseren? Zie jij het zitten om de beleidsvisie rond groen te vertalen naar het straatbeeld in onze gemeente? Ben je een echte teamplayer en kan je je collega’s enthousiast maken voor de groenprojecten, dan ben jij misschien de aanwinst die we zoeken.

Moet je een diploma in tuinbouw, landbouw, landschapsarchitectuur of iets dergelijks hebben? Niet noodzakelijk, als je jouw interesse in de gevraagde materie voldoende kan onderbouwen, willen wij jou graag ontmoeten!

 

Voorwaarden: Je bent in het bezit van een bachelordiploma, ofwel een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs – je bent in het bezit van een rijbewijs B.

 

Onze troeven: boeiende en afwisselende job – maaltijdcheques – interessante verlofregeling – ruime vormingskansen – mogelijkheid tot inbrengen van relevante beroepservaring voor toekenning geldelijke anciënniteit

 

Interesse? Je kandidatuur moet je samen met je cv en een recent uittreksel uit het strafregister (model 1), een kopie van je rijbewijs en een kopie van je diploma:

  • aangetekend verzenden aan het College van Burgemeester en Schepenen, Vredelaan 1, 2490 Balen, uiterlijk gepost op 18 oktober 2019;

ofwel afgeven tegen ontvangstbewijs ten laatste op vrijdag 18 oktober 2019 tijdens de openingsuren aan de balie van het gemeentehuis van Balen (Vredelaan 1).

Nieuwsoverzicht
vacature

Contact

Personeelsdienst - gemeente

Open vandaag: 9u - 12u
adres
Vredelaan 12490 Balen
tel.
014/74 40 60
e-mail
personeelsdienst@balen.be