Schrijf in voor Vertelfestival (16 & 17 nov)

woensdag 25 september 2019
Tijdens de Voorleesweek kunnen kinderen tot 16j en hun (groot)ouders op zaterdag 16 en zondag 17 november naar het gratis Vertelfestival in B&B de 15 Inn (Gestelseweg 15). Schrijf je nu online in of aan balie VC De Kruierie (beperkt aantal plaatsen). Voor zondagnamiddag is inschrijven niet nodig.

Voorlezen, dat is plezier doorgeven! Daarom nemen de Bib van Balen, Mol, Meerhout en k.ERF je op 16 en 17 november mee naar een heus vertelfestival. Geef je ogen én oren de kost tijdens deze voorleessessies op een bijzondere locatie. De 15 Inn is immers een B&B met schapenboerderij. Voorlezen over schapen wordt extra plezierig als de dieren ook echt aanwezig zijn...

 

Programma zaterdag:

  • 14u-16u (+6 jaar): luister naar vrolijke verhalen, ontdek de indoor letterspeeltuin en ontmoet schaapjes in de prachtige schapenstal!
  • 18u-20u (+9 jaar): doe je pyjama aan, luister naar een warm avondverhaal en kom échte schaapjes tellen. Slaap zzzzzacht...
  • 20u30-22u (+12 jaar): het licht gaat uit... durf jij deze bloedstollende verhalen wel aan? Doe je pyjama aan, breng je zaklamp mee en kom bibberen en beven...

Programma zondag:

  • 10u-12u (0-5 jaar; mét inschrijving): de allerkleinsten ontdekken een nieuwe wereld in de indoor letterspeeltuin. Ben je tussen 3 en 5 jaar? Kom dan gezellig luisteren naar een fantastisch verhaal en breng een bezoekje aan de stal vol soezende schaapjes.
  • 14u-17u (alle leeftijden, zonder inschrijving): spring op eender welk tijdstip binnen voor vrolijke verhalen, leef je uit in de indoor letterspeeltuin en neem een kijkje in de prachtige schapenstal.

 

Indoor letterspeeltuin voor de allerkleinsten

Wil je broer of zus ook meedoen, maar is hij of zij nog wat te klein? Geen probleem! Zij kunnen zich lekker uitleven in de indoor letterspeeltuin, terwijl jij naar een mooi verhaal luistert.

 

Inschrijven in VC De Kruierie of online

Voor de zondagnamiddagsessie is het niét nodig om in te schrijven. Voor alle andere sessies kan je inschrijven aan de balie van VC De Kruierie of online (zie link hieronder). Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, wees er dus snel bij!

Meer info & online inschrijven

Nieuwsoverzicht
Voorleesfestival

Contact

de Bib van Balen

Open vandaag: 14u - 20u
adres
Bevrijdingsstraat 12490 Balen
tel.
014/74 40 50
e-mail
bib@balen.be

Zoek in de bibcatalogus